Restaurant Pedagògic

El Restaurant està tancant per vacances.
Passat l’estiu us informarem de les directrius definitives per a la tornada.
Des de l’Escola d’Hoteleria us donem les gràcies per la vostra confiança i desitgem que passeu un bon estiu.

El Restaurant pedagògic de l’Escola d’Hoteleria Joviat, és l’espai de les pràctiques diàries i reals dels alumnes de cuina, pastisseria, servei, vins i atenció a la clientela, amb ofertes gastronòmiques variades i dos espais diferents, el JoviatDegusta i l’Hostal Espai Gastronòmic.

Tot el que hi passa és significatiu i cap detall pot passar per alt. L’alumnat té un feedback immediat de la clientela i desenvolupa el seu esperit crític.

A cada curs l’alumnat té un rol a desenvolupar de forma diària i rotacional.

Apostem per avançar cap a una nova consciència alimentària amb productes ecològics i de proximitat.

El cor de la cuina és la zona on es manipulen les mercaderies i seguim les normes d’APPCC per a les transforma-cions a les partides.

És important que l’alumnat conegui el producte, el visqui, el gaudeixi, l’estimi i el transformi.

Escola d’Hoteleria Joviat
C. Rubió i Ors, 5 · 08241 MANRESA (Barcelona)
T. 93 872 33 83
restauracio@joviat.cat

JoviatDegusta

El Bufet de l’Escola d’Hoteleria es transforma.

Corria l’any 2002 que l’Escola obria les seves portes a tots els públics com a restaurant diari amb dos menjadors, el Bufet i l’Hostal. Al llarg d’aquests anys, ambdues ofertes s’han anat adaptant al pas dels cursos acadèmics amb alumnat divers, nous espais i diferents necessitats a nivell pedagògic.

El nostre propòsit com a escola és que l’alumnat s’acosti al màxim a la realitat d’un món que està en constant moviment, amb les seves pràctiques diàries i sense deixar de créixer en el seu aprenentatge. És per aquest motiu que el Bufet fa aquest canvi posant la mirada en el nou paradigma, tant de serveis com de cuina i de pastisseria. El Bufet es transforma en «Joviat Degusta», un restaurant pedagògic que ens proposarà estils diferents com un menú del dia, un menú degustació, «platillos» per compartir, carta, banquets, i també bufets, sense perdre mai la nostra essència.

«Joviat Degusta» és per tant, una aula pedagògica més on l’alumnat veurà una gran diversitat d’estils amb l’oportunitat de desenvolupar diferents aptituds davant de cada servei.

És un repte que entomem amb gran entusiasme amb la voluntat que l’alumnat s’enriqueixi el màxim i amb la certesa que ens valorareu amb rigor i exigència.

El primer menú que presentem és el de «platillos» per compartir: aperitius, entrant, peix, carn, i variat de postres, begudes, vins i còctels.

Horari: de 13:30 a 14:30 de dilluns a divendres, en horari escolar
Preu: 18 € (IVA inclòs)

Hostal Espai Gastronòmic

A l’Hostal -nom original d’aquest espai que recorda la masoveria típica catalana-, li afegim l’atribut d’espai gastronòmic.

Després de molts anys de vida, aquest espai segueix evolucionant i es converteix ara en una aula de projectes setmanals. L’alumnat d’últim curs de grau mitjà de cuina, serveis i pastisseria, treballarà un projecte diferent cada setmana, el qual li donarà l’oportunitat de tractar aspectes rellevants dins de la seva formació com són el cooperativisme, el lideratge, l’autonomia i, sobretot, la creativitat. Són aspectes que impacten d’una manera directa en el seu creixement professional i que, de vegades, queden molt ocults en els seus currículums.

La tècnica, la innovació i la investigació i recerca seran ben presents en aquest espai, juntament amb alguns dels aspectes més clàssics del món de la sala, els quals segueixen sent la base de l’art dels serveis.

Així, tindrem l’oportunitat de gaudir d’una oferta molt diversa que combina la cuina més clàssica amb la més trencadora, i la més casolana i de proximitat amb la més llunyana i viatgera, essent sempre el màxim de propers possible a la sostenibilitat. A tot això s’hi suma la diversió i l’elegància de la cocteleria, l’exquisidesa i el món sensorial dels vins i de les begudes en general, i la dolçor d’un final d’experiència ben interessant, tant per a l’alumnat com per al comensal.

Horari: de 13:30 a 14:30 els dijous i divendres, en horari escolar
Preu: 22 € (IVA inclòs)

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+