Els estudis de batxillerat a Joviat són un camí d’oportunitats, ja que a més d’adquirir coneixements de la modalitat que escullis, absorbiràs moltes altres capacitats i coneixements que milloraran i enriquiran el teu creixement professional, laboral i personal. 

Al centre d’estudis oferim 5 modalitats, entre d’elles:

 1. Batxillerat Tecnològic: si t’interessa l’enginyeria, la tècnica i el món tecnològic, si t’agrada la informàtica, la física i les matemàtiques, aquest és el teu batxillerat.
 2. Batxillerat de Ciències de la Salut: si t’agrada la medicina, la infermeria, la radiologia, la fisioteràpia o alguna professió relacionada amb salut, aquesta modalitat és el camí que cal seguir per accedir a aquest tipus de carreres.
 3. Batxillerat de Ciències Socials: si sents passió per les temàtiques socials, la política o l’economia, la modalitat de Ciències Socials et prepara per accedir a carreres com per exemple periodisme, traducció o història.
 4. Batxillerat Econòmic: estudiaràs el comportament de les persones individuals i en col·lectiu per la recerca de la satisfacció a les seves necessitats. Si t’agrada l’àmbit de l’empresa i els negocis, és el teu batxillerat!
 5. Batxillerat Humanístic: si tens interès en les ciències socials, les humanitats i les arts, aquesta modalitat és la ideal per desenvolupar habilitats expressives i de recerca, essencials per al futur acadèmic i professional.

Modalitats i assignatures

1r de Batxillerat

Pel que fa a les modalitats del primer curs de batxillerat observem la distribució de matèries en diverses especialitzacions:

 • Humanístic
 • Ciències Socials
 • Econòmic
 • Tecnològic
 • Ciències de la Salut

Inclou matèries comunes com català, castellà, anglès, filosofia, i educació física. Hi ha matèries específiques per a cada especialització sota “Matèries de Modalitat”, i opcions per a “Matèries Optatives Anuals” i “Matèries Optatives Trimestrals”, en les que s’ha de triar una d’entre totes les que hi apareixen.

2n de Batxillerat

En el cas de les modalitats del segon curs de batxillerat ens trobem que igual que al primer, hi ha cinc itineraris o especialitzacions a seguir:

 • Humanitats
 • Ciències Socials
 • Econòmic
 • Tecnològic
 • Ciències de la Salut

Les matèries comunes segueixen incloent les mateixes llengües, història, i filosofia, mentre que les de modalitat i optatives varien segons l’especialització, amb assignatures com geografia, tecnologia, i ciències naturals. A més, cal escollir una matèria optativa per a cada un dels itineraris, entre les quals es troben història de l’art, física, química i pau, justícia i corresponsabilitat.

#2be

Un programa pioner i innovador per a batxillerat i cicles formatius

Aquest projecte se centra en el creixement, el lideratge i la transformació personal. Una assignatura de vida al voltant de l’autonomia personal i les competències socials.

Entrades relacionades al blog

Impulsem la teva carrera professional

A JOVIAT entenem l’aprenentatge com una experiència plena, conscient i vital. Una vivència que marca els nostres camins de creixement professional i personal, i que deixa una empremta d’impacte a la societat.

El Batxillerat està reconegut oficialment, permetent l’accés a estudis superiors i a la universitat, a més de facilitar la incorporació al món laboral amb una titulació reconeguda.

 • Graduat en ESO.
 • Títol de tècnic/a, per haver superat un cicle formatiu de grau mitjà, al qual s’havia accedit mitjançant una prova d’accés*
 • Títol de tècnic/a o superior per haver superat un cicle formatiu de grau superior al qual s’havia accedit mitjançant una prova d’accés*
 • Haver cursat estudis a l’estranger que hagin estat homologats (o estiguin en tràmit d’homologació) al títol de graduat/da en educació secundària, o al títol de tècnic/a o equivalent.
 • Haver cursat altres estudis de plans anteriors que estiguin homologats als estudis esmentats.
Go to Top