Xerrada inspiradora de Jordi Vilaseca al premi “Protagonistes del Demà” sobre lideratge comunitari

Dimecres 10 d’abril es va celebrar la Jornada del Premi “Protagonistes del demà” per Rotary Club Manresa-Bages, a les Comes, a Callús. Aquest Premi és el reconeixement a la joventut pels seus valors humans i pel seu esperit emprenedor, i es lliura en el marc d’una Jornada lúdica amb un programa ple d’activitats i ponències, una de les quals va anar a càrrec del President de la Fundació Jordi Vilaseca.

Enguany va ser un grup de seixanta-cinc alumnes de secundària del Bages i el Moianès, el qual va poder gaudir del programa, al costat d’una representació del professorat dels seus centres. Les ponències van ser d’Arnau Bosch, cuiner i propietari del restaurant Cambrils, de Ramon Teixidor, d’Espècies Teixidor, de Sant Salvador de Guardiola, de Roc Grandia i de Jordi Vilaseca.

Les paraules del Jordi van ser font d’inspiració per a una de les activitats previstes: redactaruna declaració d’intencions sobre “Jo i la meva aportació a la societat”. El missatge va ser clar: una invitació a buscar el propi sentit de la vida, el propòsit, allò que ens fa llevar cada dia per deixar una petjada d’impacte positiu al nostre entorn, d’amabilitat i de cooperació. Va parlar de la passió, la vocació i la professió, i dels ingredients bàsics del lideratge conscient, aquell que fa que la persona es reconegui a si mateixa, a les altres i al món.

La guanyadora del Premi va ser Paula Viñeglas Plata, alumna de l’INS Quercus de Sant Joan de Vilatorrada. Per part de JOVIAT van participar Martina Hermosilla Farriols, Pol López Cuadros, Carla Romero Pardillo i Ana Romero Llombart, alumnes de batxillerat. Felicitats a totes!

Comparteix l’article: