A JOVIAT tens l’opció de realitzar el Dual Americà. El programa oficial de convalidació internacional de títols de batxillerat creat i desenvolupat per Academica.

Si tens pensat estudiar batxillerat, nosaltres t’oferim l’opció d’obtenir l’americà al mateix temps, cursant només un total 6 assignatures «online» repartides en 4, 3 o 2 anys a partir de 2n d’ESO.

Diploma dual, 1 programa més 3 grans objectius:

  1. Immersió lingüística

El programa es desenvolupa 100 % en anglès i va molt més enllà de l’aprenentatge de l’idioma. Pensaràs i treballaràs en anglès, participaràs a classes magistrals i a «Live Sessions» amb altres estudiants, et podràs comunicar cada dia amb professorat nadiu, et defensaràs de manera autònoma i augmentaràs la seva confiança i destresa.

  1. Immersió tecnològica

Dominaràs el maneig de les tecnologies més avançades d’aprenentatge digital.

  1. Immersió personal

Adquiriràs responsabilitat i maduresa a la feina, amb un alt nivell d’autonomia, aprendràs a gestionar el teu temps, augmentaràs la teva capacitat d’adaptació i flexibilització per treballar en entorns diferents i multiculturals.

Pla d’estudis

Obtindràs el Diploma Dual amb 6 assignatures.

Els convenis internacionals aconseguits per Acadèmica i l’excel·lència educativa del Programa et permetran obtenir la màxima convalidació possible: 75 % dels 24 crèdits necessaris per obtenir «l’American High School Diploma».

D’aquestes 6 assignatures, 4 són del currículum obligatori i 2 de l’optatiu, la qual cosa et permetrà cursar assignatures de gran interès que no trobes al currículum europeu, de tal manera que podràs ampliar el teu vocabulari en matèries com poden ser Fotografia Digital, Criminologia o Psicologia, entre d’altres.

Equipament i recursos

Les instal·lacions, el material i els recursos estan en revisió, evolució i millora constant, sempre a favor del model pedagògic i de les necessitats de cada aprenentatge, per tal d’assegurar una formació completa, teòrica i pràctica, per a tothom.

Si vols conèixer més a fons el Programa Academica, clica el logo i entra a la seva pàgina web:

  • Batxillerat Dual Americà
  • Batxillerat Dual Americà
  • Batxillerat Dual Americà

Entrades relacionades al blog

  • Pots matricular-t’hi a partir de 2n d’ESO.
  • Contacta’ns per a més informació a internacional@joviat.cat

Titulació reconeguda oficialment, que et permet l’accés a estudis superiors i a la universitat, i et facilita la incorporació al món laboral.

Go to Top