Docents experts en el terreny de joc professional

Les persones són el valor principal de l’organització i del projecte educatiu. La seva professionalitat, implicació i compromís se sumen a un tracte proper, humà i directe; base de la cultura relacional del centre. La responsabilitat individual té un impacte en el compromís col·lectiu a favor de la convivència i la cooperació.

Comptem amb un equip de cent seixanta-tres persones entre gestió, serveis i docència que està al servei de l’aprenentatge, que és la nostra raó de ser. Un equip amb un gran coneixement de les competències tècniques professionals, i preparat amb eines per a l’acompanyament i orientació personal, acadèmica i laboral de l’alumnat.

El nostre model educatiu requereix que el professorat estigui constantment a l’avantguarda de la innovació pedagògica i en formació constant en metodologia, noves tecnologies i en eines per a la vida, que inclouen les habilitats personals, socials i comunicatives.

A JOVIAT creiem que totes les persones som agents de canvi. Per aquest motiu, escollim una nova forma de ser més conscient i responsable, i creem noves maneres de relacionar-nos per a esdevenir referents i models per a una nova societat enfocada al bé comú.