Una immersió autèntica en l’art de la gastronomia.

L’HOSTAL ESPAI GASTRONÒMIC és el Restaurant pedagògic de JOVIAT Hoteleria, el lloc on l’alumnat de cuina, pastisseria, servei, vins i atenció als clients posa en pràctica les seves habilitats amb autèntiques experiències culinàries. Gaudeix de la nostra àmplia oferta gastronòmica, que abraça una gran varietat de plats i sabors. Vine i deixa’t sorprendre pels talents emergents de la nostra escola.

  • Cada moment és significatiu i cap detall pot ser ignorat.
  • L’alumnat rep un feedback immediat dels clients, el que els ajuda a desenvolupar el seu esperit crític.
  • Cada curs, l’alumnat assumeix un rol que ha de desenvolupar de forma diària i rotativa.
  • Estem compromesos a avançar cap a una consciència alimentària renovada, fomentant l’ús de productes ecològics i de proximitat.
  • El cor de la cuina resideix en la zona on es manipulen els productes, seguint les rigoroses normes d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics (APPCC) en totes les transformacions dels ingredients.

Ens fa molta il·lusió proporcionar al nostre alumnat l’oportunitat de conèixer, experimentar, gaudir, estimar i transformar els productes. Treballar amb tots aquests ingredients junts és un plaer per a nosaltres. Esteu convidats a venir i viure una experiència única quan vulgueu!

Veniu a descobrir una nova experiència gastronòmica. Un concepte fresc, un servei informal i actual, i una selecció exquisida de plats elaborats amb productes de proximitat i amb unes postres per gaudir.

Una immersió autèntica en l’art de la gastronomia!

L’Hostal de l’Escola d’Hoteleria JOVIAT romandrà tancat fins a l’inici del nou curs acadèmic 2024-2025, a finals de setembre.

Restaurant JOVIAT Hoteleria

[Reserves]

Carrer de Rubió i Ors, 5, 08241, Manresa, Barcelona

T. 93 872 33 83

Com arribar-hi

Restaurant JOVIAT Hoteleria

[Reserves]

Carrer de Rubió i Ors, 5, 08241, Manresa, Barcelona

T. 93 872 33 83

Com arribar-hi