Concursos

Dins de l’Escola sabem que l’aprenentatge ha de ser significatiu, ha d’emocionar, i és per això que la gran part del contingut el fem de forma pràctica, sense oblidar els continguts teòrics necessaris per a desenvolupar-la.

L’escola està dividida en tallers i partides per la que els alumnes roten de forma diària per a adquirir els continguts i les destreses necessàries per assolir un coneixement del conjunt i les habilitats necessàries. Algunes d’aquestes partides van dirigides a serveis “reals”, on l’usuari és el mateix alumne o clients externs, permetent crear espais de simulació dins d’entorns de seguretat, ja que el professorat segueix en tot moment els processos i facilitat la presa de decisions en cas de dubte per part de l’alumne o la resolució de conflictes.

Una de les finalitats d’aquestes pràctiques és acostar-se al món real, sempre acompanyat del ritme pedagògic.
Aquí els alumnes apliquen tota la part teòrica adquirida alhora que guanyen actituds en la planificació, organització i execució de les diferents tasques dins d’un servei i sempre vist des de tots els angles, tant des de cuina, com des de sala i des de pastisseria, creant un professional molt més ampli i complet.

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+