Concurs JOC DE CARTES TV3

L’any 2019 a l’Escola ens van oferir de participar en aquest concurs televisiu,  que ja des de un bon principi ens va engrescar,  ja sigui per la nostra trajectòria en diversos concursos com pel repte que se’ns proposava.

En un primer contacte amb la promotora del concurs, questa va fer una tria entre alumnes i professors entre els que finalment  van sortir escollits la Xenia Llobet i el Marc Morral (alumna i professor).

En aquesta edició del concurs hi participaven dues escoles d’hoteleria més de Catalunya (Sant Ignasi i Bellart). La temàtica d’aquest programa especial  estava inspirada en la cuina d’hivern i Nadal. 

La primera part del programa competiríen entre les tres escoles triades amb un menú lliure, pensat, elaborat i servit per cada una d’elles . I en la segona part , cada escola faria un plat típic de Nadal en un banquet molt especial, el dels participants de les anteriors edicions .

Des de l’inici del concurs l’escola va apostar per la seva situació dins de la Catalunya Central i la tradició de la Cuina catalana posada al dia. Tot això es va traduir amb plats fets amb productes de la zona i elaboracions clàssiques amb una mirada moderna  i alegre .

Gràcies a l’esforç de tot l’equip d’hoteleria al final vam guanyar el concurs, demostrant que aquest ofici es un treball d’equip i que cada persona  té el seu pes dintre del grup.

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+