Emprenedoria a Hoteleria

Els alumnes de 3r de Cuina i Gastronomia i Serveis en Restauració i els alumnes de 2n de Pastisseria, possen en pràctica de manera grupal, un Projecte d’Emprenedoria de simulacre de l’obertura d’un restaurant, amb l’objectiu principal d’apendre a gestionar totes les vessants d’aquest tipus d’establiment.

Els alumnes Maria Sánchez i Oriol Santamaria Navarro (2n de Pastisseria), van obrir al novembre de 2012 “La Guillermina”, un local acollidor on poder degustar una àmplia varietat de postres artesanals i llaminers.

L’ànima de La Guillermina recau en els joves que hi treballen, a part de gaudir d’una situació inmillorable, el veritable èxit és l’ambient que ofereix. “Hem intentat crear el local on ens agradaria passar la tarda a nosaltres”.

La font d’inspiració del model de negoci neix arran d’un viatge a Londres dels dos alumnes, d’on han extret els conceptes principals per al seu negoci, adaptant els sabors anglesos als paladars catalans.

Aquest còctel de sabors ve presentat dins una escenografia molt peculiar que pot recordar als més purs 70’s amb colors soferts i uniformes amb pajarites.

Localitzazió: Àngel Guimerà, 31 de Manresa.
http://www.facebook.com/laguillermina.manresa
https://twitter.com/GuillerminaMNRS

Les alumnes Emma Navarro i Daniela Pérez (1r de Pastisseria) des del 2 de març de 2013, gestionen una empresa dedicada a l’alimentació, més concretament a la pastisseria i brioixeria.

Ofereixen diferents varietats de muffins, pastissos, galetes i cupcakes, elaborats sempre amb les tècniques més tradicionals i amb una matèria primera ecològica, natural i sense refinats.

La seva finalitat és donar-se a conèixer arreu de Catalunya a través del consumidor firaire, per això han enfocat l’estructura empresarial cap al comerç itinerant.

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+