PORTES OBERTES VIRTUALS 20/21

CONEIX JOVIAT DES DE CASA!

Famílies,
Us convidem a fer una VISITA VIRTUAL per videotrucada pels Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior de l’Escola d’Hoteleria. Perquè volem tenir el mateix tracte càlid, el màxim de proper i acompanyar-vos en el procés d’informació, de preinscripció i de matriculació.

Per fer la visita virtual empleneu el formulari de CONTACTE i quedem per fer la videoconferència.

Us esperem!

L’hoteleria està ben viva! Passat, present i futur. Un moviment constant cap a l’evolució i, ara més que mai, apostem per a una re-evolució en tots els sentits

Som conscients que el benestar global està en joc i per aquest motiu proposem un model que ens apropi a un món més sostenible i conscient, un món basat en el consum d’aliments saludables pel medi natural, animal i humà. Volem aportar valor i sentit en tot allò que fem i buscar l’equilibri amb el nostre entorn, apostant pels productors propers, pels recursos que tenim disponibles i per un comerç més just. Autenticitat i dignitat en la Gastronomia. 

Arrels, Benestar, Lideratge, Cooperació, Expressió, Coneixement i Comunitat. Els punts forts dels projecte que ens aporten les eines amb les què ens endinsem a l’aprenentatge d’aquesta professió gaudint amb una cuina i un servei de veritat, actual i local. Una gastronomia que satisfà els sentits perquè es presenta amb creativitat a través de projectes transformadors i amb la incorporació de les noves tecnologies, que ens obren un món nou i ple de possibilitats. 

Ens preparem per sortir al món amb un coneixement previ de QUI SOM, amb presència i originalitat.

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+