Restaurant Pedagògic

El Restaurant pedagògic de l’Escola d’Hoteleria Joviat, és l’espai de les pràctiques diàries i reals dels alumnes de cuina, pastisseria, servei, vins i atenció al client, amb ofertes gastronòmiques variades i dos espais diferents, el JoviatDegusta i l’Hostal Espai Gastronòmic.
Tot el que hi passa és significatiu i cap detall pot passar per alt. L’alumne/a té un feedback immediat del client i desenvolupa el seu esperit crític.
A cada curs l’alumne/a té un rol a desenvolupar de forma diària i rotacional.
Apostem per avançar cap a una nova consciència alimentària amb productes ecològics i de proximitat.
El cor de la cuina és la zona on es manipulen les mercaderies i seguim les normes d’APPCC per a les transforma-cions a les partides.
És important que l’alumne/a conegui el producte, el visqui, el gaudeixi, l’estimi i el transformi.

Escola d’Hoteleria Joviat
C. Rubió i Ors, 5 · 08241 MANRESA (Barcelona)
T. 93 872 33 83
restauracio@joviat.cat

JoviatDegusta

El Bufet de l’Escola d’Hoteleria es transforma.

Corria l’any 2002 que l’Escola obria les seves portes a tots els públics com a restaurant diari amb dos menjadors, el Bufet i l’Hostal. Al llarg d’aquests anys, ambdues ofertes s’han anat adaptant al pas dels cursos acadèmics amb alumnat divers, nous espais i diferents necessitats a nivell pedagògic.
El nostre propòsit com a escola és que l’alumnat s’acosti al màxim a la realitat d’un món que està en constant moviment, amb les seves pràctiques diàries i sense deixar de créixer en el seu aprenentatge. És per aquest motiu que el Bufet fa aquest canvi posant la mirada en el nou paradigma, tant de serveis com de cuina i de pastisseria. El Bufet es transforma en «Joviat Degusta», un restaurant pedagògic que ens proposarà estils diferents com un menú del dia, un menú degustació, «platillos» per compartir, carta, banquets, i també bufets, sense perdre mai la nostra essència.
«Joviat Degusta» és per tant, una aula pedagògica més on l’alumnat veurà una gran diversitat d’estils amb l’oportunitat de desenvolupar diferents aptituds davant de cada servei.
És un repte que entomem amb gran entusiasme amb la voluntat que l’alumnat s’enriqueixi el màxim i amb la certesa que ens valorareu amb rigor i exigència.
El primer menú que presentem és el de «platillos» per compartir: aperitius, entrant, peix, carn, i variat de postres, begudes, vins i còctels.

Horari: de 13:30 a 14:30 de dilluns a divendres, en horari escolar
Preu: 18 € (IVA inclòs)

Hostal Espai Gastronòmic

L’Hostal Espai Gastronòmic és l’espai de pràctiques reals…

Horari: de 13:30 a 14:30 els dijous i divendres, en horari escolar
Preu: 22 € (IVA inclòs)

Del 14 al 18 d’octubre, el restaurant romandrà tancat per motius pedagògics.

–> Les RESERVES ONLINE tornaran a estar actives a partir de dilluns.

Gràcies per la vostra comprensió i disculpeu les molèsties.

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+