GASTROSÀ

Els passats 11 i 12 d’abril va tenir lloc, el GASTROSÀ, iniciativa que engloba un seguit de tallers, experiències i ponències basades en una gastronomia sana.

Aquesta 1a edició va comptar amb caps de cartell com: Oriol Rovira, exalumne i eco-xef, que va explicar l’impressionant projecte familiar que duen a terme a Els Casals de Sagàs; i Gabor Smit, dietista de l’escola, naturòpata i reeducador alimentari, que va donar dades i consells molt interessants.

Dins del GASTROSÀ es van poder viure, xerrades, ponències i experiències tan enriquidores com:

Taller per conèixer i tastar el salmó salvatge d’Alaska per part de la Lisette i el Nacho de l’empresa Alaska Seafood Spain.

Classe de consciència corporal per part d’alumnes i professors dels Cicles Formatius d’Esports de l’Escola.

Xerrada amb tast de vins ecològics de l’Oller del Mas.

Ponència molt interessant per conèixer els additius i com valorar la qualitat del producte amb en Dani Badia i la Laia Puigdellívol de Centre Alternatura, ambdós professors del Cicle Superior de Dietètica de l’escola.

Tast de productes dolços i salats elaborats amb llegums, aptes per a tothom, però també per a vegans i celíacs a càrrec de la Marta i en Nacho de Legumechef.

Xerrada amb l’Esteve Padullés, gran coneixedor de la natura i que alhora gestiona l’hort de l’escola ubicat a Joviat 2.

Aquesta primera edició del Gastrosà, ha estat tot un èxit i ha servit per ajudar a conscienciar i aprendre sobre la gastronomia, des de la seva basant més sana.

 
          

Publicat dins de