JOVIAT DEGUSTA

Joviat Degusta, l’alumnat té la possibilitat de poder practicar diferents maneres de treballar i servir-hi les postres, ja sigui amb un carro de postres, postres emplatats al moment, carta, un banquet, un bufet… així poden conèixer diferents maneres d’organitzar-se i de dur-los a terme. A la vegada, entra en contacte amb la persona que degusta les postres, i explica el que ha fet i com ho ha fet.

 

JOVIAT DEGUSTA <Serveis>

Posem en pràctica tots els coneixements adquirits a l’aula taller i a les classes teòriques mitjançant un servei real, dinàmic i viu.


Desde la rebuda del client, la utilització de tipus de serveis segons el menú d’aquella setmana fins a el coneixement del producte i totes les seves elaboracions.


En aquest espai impartim Cocteleria, treballant les nocions més bàsiques de coneixement de tot tipus de begudes, còctels clàssics, tipus de shake fins a dotar-los de totes les eines necessàries perquè elaborin còctels innovadors i així millorin la seva capacitat creativa.


Un apartat també molt important és el món del Barista a on l’alumne apren tot tipus d’elaboracions relacionades amb el món de les infusions, tes i cafès. Coneixent els origens, elaboració i posada en escena.
Un subapartat molt important i cada cop més conegut és el món del Latteart a on possem especial enfasi perquè els nostres alumnes coneguin diferents tècniques bàsiques com ara el cor, la rosetta i l’espiga.

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+