Categoria: Equip

 • Bon estiu!

  https://youtu.be/YHoGJ7DofPY

  Seguir llegint...
 • Sortida final de sisè

  Que bé ens ho hem passat gaudint de la natura, dels esports d’aventura i de la convivència de tots plegats a l’aire lliure. Un molt bon dia com a final d’etapa de primària!

  Seguir llegint...
 • Hem creat una coreografia

  En aquest trimestre, hem anat a fer dues sessions al Royal Dance, un club de ball esportiu que està al costat de la nostra escola. A les seves instal·lacions vàrem conèixer la Paula i la Julie, unes professores de ball que en sabien molt.

  Seguir llegint...
 • Hem anat a l’EGIBA!

  En aquest trimestre, al gimnàs de l’escola, ens hem iniciat en l’esport de la Gimnàstica Artística fent elements senzills com tombarelles, girs i rodes. Per complementar aquests aprenentatges vam visitar les instal·lacions de l’EGIBA, un club de Gimnàstica Artística referent a Catalunya.

  Seguir llegint...
 • Hem nedat!

  Tots els alumnes de primer de Primària hem participat en el Programa d’Activitats Aquàtiques que organitza l’Ajuntament de Manresa i el Club Natació Minorisa. Des del 12 d’abril fins el 16 de juny, hem realitzat 1 sessió setmanal a les Piscines Municipals.

  Seguir llegint...
 • A festival poster!

  A Let’s English it d’EP5 hem treballat els posters, concretament, «a festival poster». L’alumnat ha preparat una exposició oral sobre el festival que cadascú ha organitzat i l’ha presentat davant la classe!

  Seguir llegint...
 • La cooperativa de cinquè

  Els nens i nenes de cinquè de primària ens fa molta il·lusió presentar-vos la pàgina web de la nostra cooperativa.

  El programa Cultura emprenedora a l’Escola (CuEmE) fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques. Durant aquest curs escolar, hem creat i gestionat una cooperativa amb el suport de la comunitat educativa, l’administració i altres agents socials de la localitat. 

  Seguir llegint...
 • Dilluns xocolatada!

  El proper dilluns 8 de març l’escola celebra el seu aniversari! Com és tradició esmorzarem amb una xocolatada. Així doncs, no fa falta que porteu esmorzar!

  Seguir llegint...
 • Bones festes!

  L’equip de primària us vol desitjar unes bones festes amb un vídeo molt especial!

  Seguir llegint...
 • Celebrem la castanyada!

  El divendres passat tots els nens i nenes de l’escola vam celebrar la festa de la castanyada!

  Aquest any no vam poder compartir aquesta tarda tant especial amb tota l’escola, però vam poder fer una petita festa amb les companyes i companys de cada classe.

  Seguir llegint...

CATEGORIES

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem