Categoria: EP5

 • Videoclips musicals

  Com a final de projecte els alumnes d’EP5 hem creat uns videoclips musicals i després n’hem fet votacions. Aquests quatre són els més votats!  

  Seguir llegint...
 • A festival poster!

  A Let’s English it d’EP5 hem treballat els posters, concretament, «a festival poster». L’alumnat ha preparat una exposició oral sobre el festival que cadascú ha organitzat i l’ha presentat davant la classe!

  Seguir llegint...
 • La cooperativa de cinquè

  Els nens i nenes de cinquè de primària ens fa molta il·lusió presentar-vos la pàgina web de la nostra cooperativa.

  El programa Cultura emprenedora a l’Escola (CuEmE) fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques. Durant aquest curs escolar, hem creat i gestionat una cooperativa amb el suport de la comunitat educativa, l’administració i altres agents socials de la localitat. 

  Seguir llegint...
 • Veniu a comprar els productes de la cooperativa de 6è!

  Ja fa uns anys que els alumnes de 5è de primària creem una cooperativa i fabriquem alguns productes per poder vendre a l’escola, i dediquem una part dels beneficis a alguna iniciativa solidària en la que creiem o ens sentim identificats. El curs passat no ho vam poder fer a causa del coronavirus. És per […]

  Seguir llegint...
 • Ball esportiu al Royal Dance

  Els nens i nenes de cinquè i sisè de primària van anar diferents sessions de ball esportiu al Royal Dance de Manresa. Gràcies al programa d’esports a l’escola de l’ajuntament de Manresa, ens ha permès fer una visita a aquesta escola de ball i fer una classe amb dues professores del Royal. Ens ho hem passat molt bé i hem aconseguit ballar una petita coreografia molt animada.

  Seguir llegint...
 • Sant Jordi

  Feliç dia de Sant Jordi a totes les famílies! Aquest curs no ha estat possible poder celebrar el tan esperat dia dels Jocs Florals. No obstant això, les ganes i inspiració per produir i recitar no han faltat. Aquests dies, les aules han estat, una vegada més, autèntics espais de conversa i de creació: punts […]

  Seguir llegint...
 • Últim dia de la setmana de la Salut

  Últim dia setmana de la Salut

  Seguir llegint...
 • 4t dia setmana de la Salut

  4rt dia setmana de la Salut

  Seguir llegint...
 • Assemblea a la fusteria

  L’alumnat d’EP5 ha treballat i preparat el relat d’Ecologia Emocional “Assemblea a la fusteria” per acabar-lo representant als nens i nenes d’EP3.

  Tot un aprenentatge per millorar el treball en equip.

  Seguir llegint...
 • 3r dia de la setmana de la Salut

  3r dia de la setmana de la Salut

  Seguir llegint...

CATEGORIES

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem