Passejada de tardor

Com cada any quan arriben aquestes dates, hem volgut sortir a passejar per Manresa per veure com canvia la ciutat a la tardor. La fresqueta que feia de bon matí era un senyal inequívoc que estem a punt d’encetar el mes de Novembre.

Hem fet una fila molt llarga de nens i nenes. Els més petits érem al mig, i ens cuidaven els de 4 i 5 anys, un a cada costat. Hem enfilat el carrer Vilanova amunt i hem pogut veure l’aparador d’una botiga de disfresses de Halloween: esquelets, teranyines, fantasmes… Ens ha encantat! Després hem continuat pel carrer del Born fins arribar a la plaça Sant Domènec, on la bona olor de les castanyes i els moniatos coent-se ens ha conduit fins la parada de la castanyera. Bé, de fet, la castanyera i els castanyers! Es nota que demà és Tots Sants, perquè hi havia molta gent, coent castanyes!

De tornada a l’escola hem pogut veure alguns aparadors amb panellets i castanyes. Ens hem delit una mica, la veritat, perquè feien una pinta… Haurem d’esperar que sigui la tarda per tastar els nostres…

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading