FO d’Habilitació per a la docència en graus A, B i C del Sistema de Formació Professional

Curs 100% subvencionat.

Persones desocupades amb estudis de nivell 3 (estudis batxillerat o superior).

Habilitació per a la docència en graus A, B i C del Sistema de Formació Professional

El curs sobre Habilitació per a la Docència en Graus A, B, i C del Sistema de Formació Professional és una iniciativa de formació continuada 100% subvencionada. Està dissenyat per a professionals que desitgin obtenir la capacitació necessària per exercir la docència dins del marc del sistema de Formació Professional. Aquest curs ofereix una oportunitat excepcional per als interessats en la docència professional, proporcionant-los els coneixements i les habilitats necessàries per desenvolupar-se eficaçment en aquest camp.

Beneficis d’estudiar a JOVIAT:
A Joviat, ens comprometem a proporcionar una experiència educativa excepcional. Els nostres cursos no només ofereixen coneixements teòrics, sinó pràctics, per tal d’enfortir les teves habilitats.

  • 100% Subvencionat pel SOC.
  • Classes en modalitat presencial.
  • Continguts actualitzats i rellevants per la docència.
  • Certificació que impulsarà el teu perfil professional.
  • Instructors experts i suport constant.

Certificat com a docent!
Aquesta titulació et certifica per a exercir de formador en la formació no reglada i en la formació ocupacional.

Inici08/07/24
Finalització13/12/24
Durada420 hores (380h de formació i 40h de pràctiques)

Horaris

Horari de tarda

De dilluns a divendres, de 15:00 a 20:00

El curs d’habilitació per a la docència ofereix una certificació que valida la capacitació dels participants per ensenyar en els graus A, B, i C del Sistema de Formació Professional.

El curs és dirigit a persones desocupades, oferint-se com una oportunitat de formació professionalitzant subvencionada. Per accedir, els interessats hauran de complir amb els requisits d’admissió específics del programa:

  • Títol de Batxillerat o CFG superior (en el seu defecte es podria realitzar una prova de competències clau de nivell 3 al nostre centre).
  • Document DARDO (inscripció al SOC).
  • DNI o NIE vigent.

Sovint inclouen períodes de pràctiques en entorns educatius reals per permetre als estudiants aplicar el que han après i guanyar experiència pràctica.

La finalització exitosa pot obrir portes a altres oportunitats d’estudi, com a programes de postgrau o especialitzacions dins de l’àmbit educatiu.

Aquests cursos preparen els participants per a diverses oportunitats professionals dins de l’educació i la formació, incluint la docència en centres de Formació Professional.

Entrades relacionades al blog

Go to Top