JOVIAT avança en la seva internacionalització: acord per promocionar Culinary Arts a la Xina

A JOVIAT, la internacionalització no és només un objectiu, sinó una realitat en constant expansió. Per això, ens complau anunciar un nou pas endavant en el nostre compromís per oferir una educació global i de qualitat: un conveni amb Vtour Global Company Ltd per promocionar els nostres programes de Culinary Arts a la Xina.

Beijing Vtour Global Co., Ltd., situada a Pequín i amb més de deu anys d’experiència en formació professional i la indústria del vi, compta amb una àmplia xarxa de socis a la Xina i a l’estranger. Ofereix serveis de consultoria per a estudis professionals a l’estranger, integrant formació i turisme per ampliar la visió internacional dels clients.

Aquesta col·laboració obre un nou capítol en el nostre procés d’expansió amb una oferta formativa de primer nivell que acosta el nostre model pedagògic a l’Àsia.

El nou conveni arriba unes setmanes després de signar una col·laboració amb el prestigiós Instituto de Artes Culinarios Coronado de Mèxic, juntament amb el Grupo CUDEC, una institució educativa mexicana que celebra 50 anys de trajectòria. Aquest acord simbolitza l’inici d’un intercanvi cultural i acadèmic que permetrà a l’alumnat i al personal docent compartir coneixements i experiències, enriquint així tota la comunitat educativa.

Amb aquests nous acords, JOVIAT reafirma la visió de ser una institució educativa amb projecció internacional, compromesa amb la sostenibilitat i la innovació. Perquè a JOVIAT tenim un compromís per impulsar les carreres professionals de les persones, oferint una formació de qualitat i amb projecció global.

Comparteix l’article: