Quins Cicles Formatius tindran més sortides professionals el 2023?

Parlem de Cicles Formatius, estàs pensant a començar-ne un? Doncs esbrina quines són les Formacions Professionals amb més sortides per al 2023. Et pot ajudar també a decidir quin curs triar, si és que encara no ho saps!

Els perfils que reben més ofertes de treball són dels sectors relacionats amb la sanitat, branca administrativa, el sector de les noves tecnologies i màrqueting.

 

Continua llegint i esbrina el rànquing!

 Els Cicles Formatius amb més sortides professionals per al 2023 un top 5

5. Cicle Formatiu d’Integració Social

Hi ha alta demanda en persones Tècniques en Integració Social, ja que cada cop existeixen més persones en risc d’exclusió social. Si ets una persona que li agrada ajudar als altres, ets pacient i resolutiva, pot ser una molt bona opció!

Els professionals d’aquest sector s’encarreguen d’intervenir en grups socials per prevenir i resoldre problemes d’exclusió en persones en desavantatge social. Treballen en l’atenció psicosocial a col·lectius i persones, ajuden a prevenir la violència domèstica, organitzen programes d’inserció laboral, promouen la igualtat d’oportunitats… 

 

4. Cicle Formatiu d’Higiene Bucodental

Els problemes bucodentals no només afecten la nostra autoestima, sinó que també estan connectats a la nostra salut i higiene, d’aquí ve la seva alta demanda. 

Si t’agrada el sector sanitari, treballaràs realitzant exàmens bucals, recolliràs dades clíniques, treballaràs en la prevenció d’odontologia, esterilitzaràs el material, promouràs la salut dental, educaràs als pacients i realitzaràs tractaments, és molt bona oportunitat per tu!

Es tracta d’un Cicle Formatiu de Grau Superior, si vols més informació fes clic aquí i t’ho expliquem!

 

3. Cicle Formatiu de Màrqueting i Publicitat

En un món tan competitiu, les empreses s’han de diferenciar pel seu valor afegit, però la majoria de vegades no és una tasca fàcil i sempre requereix de professionals per crear una bona estratègia per assolir els objectius.

 

Els tècnics en màrqueting i publicitat treballen en els canals de comunicació offline i online, plasmant la seva creativitat, organitzant, planificant i creant campanyes publicitàries amb les eines respectives del sector, xarxes socials i programes de disseny.

 

Si t’agradaria treballar cada dia en tasques diferents, si ets una persona creativa, però també estratega, és una opció ideal per a tu.

 

2. Cicle Formatiu de Cures Auxiliars d’Infermeria

Com hem comentat anteriorment, les professions relacionades a la sanitat està en auge.

El cicle et prepara i capacita per treballar en centres sanitaris i proporcionar cures als pacients. Treballaràs com a membre de l’equip d’infermeria en centres d’atenció especialitzada i d’atenció primària, tenint cura de la higiene dels pacients, dels llits i el material sanitari. Serviràs els àpats del dia, col·laboraràs amb el personal tècnic en l’administració de medicació…

Si ets una persona empàtica, pacient i t’agradaria ajudar a persones en situacions de la seva salut, a què esperes?

Es tracta d’un Cicle Formatiu de Grau Mitjà, si vols més informació fes clic aquí i t’ho expliquem!

 

1. Cicle Formatiu de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma i Web

Com en el cas de Màrqueting i Publicitat, aquest sector està en creixent per la saturació de competència entre empreses i noves empreses. Avui dia, si no estàs a internet, no existeixes. Per això aquest sector té tanta demanda.

Dissenya i desenvolupa aplicacions mòbils, aprèn el llenguatge de programació i crea pàgines web adaptades a les necessitats dels clients. Java, HTML, JavaScript, són alguns dels llenguatges de programació que dominaràs.

Aprofita el teu talent davant la pantalla!

Es tracta d’un Cicle Formatiu de de Grau Superior, si vols més informació fes clic aquí i t’ho expliquem!

 

Joviat t’anima a triar el teu camí!

Tot i que aquests siguin els Cicles de Formació Professional amb més sortides al 2023, no vol dir que les altres no tinguin sortides laborals! A Joviat t’animem perquè la teva decisió encaixi amb les teves motivacions i fortaleses, perquè serà això el que et portarà a l’èxit personal!

Publicat dins de