Graduació Cicles Formatius de Grau Mitjà curs 2017/2018

El divendres 1 de juny a la tarda i, en primera edició, el teatre Kursaal de Manresa es va vestir de gala per celebrar la graduació dels Cicles Formatius de Grau Mitjà del curs 2017/2018 de Joviat Fpi, Formació Professional integrada.

La presentació de l’acte va anar a càrrec del pallasso i animador, Pep Callau. El fil conductor de l’acte va ser la motivació, representada per la piràmide de Maslow, perquè cal pujar esgraó a esgraó per arribar a la cúspide, on podrem trobar la -millor versió de nosaltres mateixos-. Maslow pensa que, si se’ns dona l’oportunitat, el motor de la motivació ens farà arribar fins al cim.

Al primer nivell hi trobem les necessitats fisiològiques i, per representar-les, ho vam fer amb en Joan Toro, de la companyia Batec de Circ, un malabarista que va demostrar que, amb unes poques eines, es poden fer miracles i meravelles.

El següent esgraó és la seguretat. Trobar feina és molt important, i l’Ester Crusellas Pubill, Directora de RRHH de la Fundació sociosanitària de Manresa, va fer una reflexió sobre la motivació, l’aprenentatge i el futur professional, fent molta incidència en l’autoconeixement, l’actitud i l’esforç, elements que són molt importants, tot afegint que els coneixements més les habilitats sumen i, una bona actitud, multiplica.

I, seguint cap amunt, les relacions i les necessitats d’autorealització representades a ritme de la música, per un grup simpatiquíssim format per alumnes i amb les peces d’Ulls de corall de Txarango i El tren huracán de La Raíz.

I, a l’últim esgraó, les necessitats d’estima, que també ens motiven i ens fan bellugar per la vida, que són l’amor propi i el respecte a un mateix, però també l’èxit, o el reconeixement dels altres, representat en forma de diploma entregat pels tutors, caps d’àrea i direcció, als 180 alumnes de:

· Cicle Formatiu Grau Mitjà de Conducció d’activitats fisicoesportives en el medi natural A
· Cicle Formatiu Grau Mitjà de Conducció d’activitats fisicoesportives en el medi natural B
· Cicle Formatiu Grau Mitjà de Cures auxiliars d’infermeria Matí
· Cicle Formatiu Grau Mitjà de Cures auxiliars d’infermeria Tarda
· Cicle Formatiu Grau Mitjà de Farmàcia i parafarmàcia
· Cicle Formatiu Grau Mitjà d’Emergències sanitàries Tarda
· Cicle Formatiu Grau Mitjà d’Emergències sanitàries Matí
· Cicle Formatiu Grau Mitjà de Sistemes microinformàtics i xarxes

Per últim, una petita conversa original entre els nostres directors Pedagògic i General, Jordi Vilaseca i Josep Codina, respectivament.

Moltes felicitats a tots i a totes! Us trobarem a faltar!

 

Publicat dins de