Quins Cicles Formatius tindran més sortides professionals el 2023?

Parlem de Cicles Formatius, estàs pensant a començar-ne un? Doncs esbrina quines són les Formacions Professionals amb més sortides per al 2023. Et pot ajudar també a decidir quin curs triar, si és que encara no ho saps!

Els perfils que reben més ofertes de treball són dels sectors relacionats amb la sanitat, branca administrativa, el sector de les noves tecnologies i màrqueting.

Continua llegint i esbrina el rànquing!

Els Cicles Formatius amb més sortides professionals per al 2023 un top 5

5. Cicle Formatiu d’Integració Social

Hi ha alta demanda en persones Tècniques en Integració Social, ja que cada cop existeixen més persones en risc d’exclusió social. Si ets una persona que li agrada ajudar als altres, ets pacient i resolutiva, pot ser una molt bona opció!

Els professionals d’aquest sector s’encarreguen d’intervenir en grups socials per prevenir i resoldre problemes d’exclusió en persones en desavantatge social. Treballen en l’atenció psicosocial a col·lectius i persones, ajuden a prevenir la violència domèstica, organitzen programes d’inserció laboral, promouen la igualtat d’oportunitats…

4. Cicle Formatiu d’Higiene Bucodental

3. Cicle Formatiu de Màrqueting i Publicitat

En un món tan competitiu, les empreses s’han de diferenciar pel seu valor afegit, però la majoria de vegades no és una tasca fàcil i sempre requereix de professionals per crear una bona estratègia per assolir els objectius.

Els tècnics en màrqueting i publicitat treballen en els canals de comunicació offline i online, plasmant la seva creativitat, organitzant, planificant i creant campanyes publicitàries amb les eines respectives del sector, xarxes socials i programes de disseny.

Si t’agradaria treballar cada dia en tasques diferents, si ets una persona creativa, però també estratega, és una opció ideal per a tu.

2. Cicle Formatiu de Cures Auxiliars d’Infermeria

1. Cicle Formatiu de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma i Web

Joviat t’anima a triar el teu camí!

Tot i que aquests siguin els Cicles de Formació Professional amb més sortides al 2023, no vol dir que les altres no tinguin sortides laborals! A Joviat t’animem perquè la teva decisió encaixi amb les teves motivacions i fortaleses, perquè serà això el que et portarà a l’èxit personal!

Comparteix l’article: