Segona visita de la Superplanetària al Parvulari

Ahir a la tarda vam tenir la segona visita de la Superplanetària. Ens va venir a dir que ja hem acabat de treballar el bloc de l’aigua i a demanar-nos quines coses hem estat aprenent en referència a aquest element. Els infants d’EI5 vam sortir a explicar el cicle de l’aigua, i els d’EI3 a parlar de què podem fer per evitar la contaminació de l’aigua dels rius i dels mars.

La Superplanetària també ens va dir que havia vist uns cubells a les aules que semblava que eren per reciclar, i els infants d’EI4 li vam dir per què fèiem servir cada cubell i també li van parlar sobre la importància de reduir, reciclar i reutilizar allò que fem servir. Ens va felicitar perquè diu que ho fem molt bé! I ens va dir que ja ens havíem guanyat la primera part de la medalla que hem d’aconseguir al final del projecte. Que bé!

Ens va dir que no deixéssim de cuidar els mars i els rius, però que a partir d’ara amb les mestres parlaríem de la terra. És a dir, de les muntanyes, els boscos, els animals que els habiten…

Al final de tot vàrem tornar a ballar la coreografia de la cançó de les 3 erres. Cada vegada ens sabem millor la lletra i la ballem més bé!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading