Cicle Formatiu Grau Superior

Higiene bucodental

Converteix-te en tècnic/a Superior en Higiene Bucodental

Presencial – Horari de matí  – 2 cursos acadèmics

La competència general d’aquest títol consisteix a promoure la salut bucodental de les persones i de la comunitat, mitjançant el desenvolupament d’activitats preventives i assistencials, que comprenen l’exploració, l’avaluació, la promoció i la realització de tècniques odontològiques. Totes aquestes tasques les poden desenvolupar en centres privats o públics.

Fes les teves pràctiques a centres referents!

Premi Formació Professional de Catalunya reconegut amb les millors pràctiques innovadores de l’any 2022

Joviat és guanyadora del Premi FPCAT de Formació Professional de Catalunya reconegut amb les millors pràctiques Innovadores de 2022. Uns premis conscients de la importància que té l’FP en el mercat laboral i que reconeixen, valoren i fomenten les bones pràctiques i de qualitat.

Durant 449 h et formaràs en centres referents que col·laboren amb Joviat per assegurar-nos que el teu aprenentatge està a l’altura de la demanda del mercat laboral.

 

Metodologia

Treball en projectes perquè l’alumnat pugui resoldre problemes de manera autònoma. Es potencia l’adquisició de competències transversals destacant el treball en equip.

Es treballa en ABP, metodologia basada en projectes on l’alumnat ha de fer recerca i ha de reflexionar. Ha de donar solució a diverses situacions que es poden donar en l’àmbil sanitari.

Totes les classes pràctiques es realitzen en grups reduïts que permeten una atenció individualitzada, que facilita l’adquisició de competències per part de l’alumnat.

Obtenció del Certificat de Suport Vital Bàsic i desfibril·lació del Consell Català de Ressuscitació i European Resusitation Council.

L’alumnat ha de ser capaç de transformar idees en projectes, donant resposta a reptes que els apropen al món real.

La simulació és l’aprenentatge en acció, en el que a partir d’una situació clínica l’alumnat s’entrena i aprèn a partir de l’error.

Sortides laborals

Treballa com a:

  • Tècnic/a superior en higiene bucodental
  • Tècnic/a o especialista higienista dental
  • Higienista bucodental
  • Educador/a en salut bucodental

A més, t’inclourem en la nostra borsa de treball de Joviat!

 

Informa’t

 Seràs l’empenta que algú necessita!

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+