Cicle Formatiu Grau Superior

Dietètica

Converteix-te en tècnic/a Superior en Dietètica i Nutrició

Possibilitat de semipresencialitat – Horari de matí  – 2 cursos acadèmics

És competència general d’aquest tècnic elaborar dietes adaptades a persones i col·lectius, i controlar la qualitat de l’alimentació humana, analitzar els seus comportaments alimentaris i les seves necessitats nutricionals, i programar i aplicar activitats educatives que millorin els hàbits d’alimentació de la població, sota la supervisió corresponent.

 

Fes les teves pràctiques a centres referents!

Premi Formació Professional de Catalunya reconegut amb les millors pràctiques innovadores de l’any 2022

Joviat és guanyadora del Premi FPCAT de Formació Professional de Catalunya reconegut amb les millors pràctiques Innovadores de 2022. Uns premis conscients de la importància que té l’FP en el mercat laboral i que reconeixen, valoren i fomenten les bones pràctiques i de qualitat.

Durant 410 h et formaràs en centres referents que col·laboren amb Joviat per assegurar-nos que el teu aprenentatge està a l’altura de la demanda del mercat laboral.

Noves metodologies

Treball en projectes, enfocat a que l’alumne pugui resoldre problemes de manera autònoma. Es potencia l’adquisició d’habilitats, coneixements i actituds, on la recerca, la reflexió i el treball en equip en són els aspectes principals.

Sessions pràctiques de tècniques culinàries i d’elaboració de receptes a la cuina de la nostra escola d’Hoteleria.

Sessions pràctiques de tècniques culinàries i d’elaboració de receptes a la cuina de la nostra escola d’Hoteleria.

Casos reals de consulta dietètica on es realitza l’entrevista, es prenen mesures antropomètriques i es planifica l’assessorament alimentari.

Coneixement de les plantes medicinals més habituals, les seves característiques i aplicacions sobre aparells i/o sistemes del nostre cos.

Campanyes i projectes específics d’alimentació saludable a diferents ensenyaments (Parvulari, Primària, ESO i altres cicles formatius) per tal de desenvolupar les competències de promoció i educació per la salut.

Sessió setmanal d’activitat física amb l’objectiu de practicar un estil de vida saludable. Aquestes sessions són dirigides per l’àrea d’esports conjuntament amb alumnes d’aquests cicles formatius.

Coneixement de les plantes medicinals més habituals, les seves característiques i aplicacions sobre aparells i/o sistemes del nostre cos. Important en sectors com farmàcia, aromateràpia, herboristeria, fitoteràpia veterinària, cosmètica, perfumeria i parafarmàcia, i indústria alimentària.

Tallers específics d’alimentació saludable a diferents ensenyaments de Joviat (Parvulari, Primària, ESO i altres cicles formatius) per tal de desenvolupar les competències de promoció i educació per la salut.

Sessió setmanal d’activitat física amb l’objectiu de practicar un estil de vida saludable. L’àrea d’esports dirigeix les sessions conjuntament amb alumnat d’aquests cicles formatius.

Sortides Laborals

Treballa com a:

  • Tècnic/a superior en dietètica i nutrició.
  • Responsable d’alimentació en empreses de càtering.
  • Tècnic/a en higiene dels aliments.
  • Consultor/a en alimentació.
  • Educador/a sanitari.

A més, t’inclourem en la nostra borsa de treball de Joviat!

 

 

Informa’t

 Seràs l’empenta que algú necessita!

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+