Cicle Formatiu Grau Mitjà
Emergències Sanitàries
Modalitat presencial

Sanitat

Tècnic/a en Emergències sanitàries modalitat presencial i pràctiques a Althaia, HTGroup i SEM

L’atenció als primers instants és clau i actuar correctament en aquestes situacions és primordial. Amb la metodologia “learning by doing”, aprendràs amb casos pràctics per respondre correctament davant d’una emergència sanitària.

Modalitat presencial

2 cursos acadèmics: 2.000 h aprenent de professionals del sector.

Pràctiques en centres col·laboradors

Tindràs l’oportunitat de fer les pràctiques FCT a alguns dels nostres centres col·laboradors: Fundació Althaia, HTGroup i SEM.

Certificat oficial

Obtindràs un certificat oficial de Suport Vital Bàsic i desfibril·lació emès pel Consell Català de Ressuscitació i European Resusitation Council.

INSCRIU-TE!

Els estudis capaciten per traslladar pacients donant una atenció sanitària bàsica i psicològica en l’entorn prehospitalari i dur a terme la teleassistència sanitària. També et preparen per col·laborar en l’organització i el desenvolupament de plans d’emergència, dispositius de riscos previsibles i de la logística sanitària davant d’una emergència individual o col·lectiva.

Formació d’atenció sanitària amb professional Tècnic en Emergències i professionals d’Infermeria del SEM, així com amb professionals de l’àmbit sanitari i d’emergències i participació en Jornades d’Actualització d’Emergències a l’Acadèmia de les Ciències Mèdiques. Visites tècniques i participació en simulacres.

2 cursos acadèmics: 2.000 hores
416 hores FCT en empreses del sector

Treball en projectes, enfocat perquè puguis resoldre problemes de manera autònoma. Potencia l’adquisició de competències transversals destacant el treball en equip.

El projecte Logos 360 és una manera de treballar que parteix de l’ABP. Els diferents mòduls que formen part del cicle es barregen i formen entre tots el projecte que durarà dos anys.

Et presentarem un total de 10 situacions al llarg de cada curs que hauràs d’analitzar, fer recerca, posar en comú la informació i acabar fent una simulació clínica.Això et permetrà posar en pràctica els coneixements teòrics.

A més, aquesta metodologia t’ensenya a desenvolupar una capacitat crítica que et serà molt útil quan comencis a treballar.

Disposem d’una ambulància real i un simulador d’ambulància amb tot l’equipament sanitari per realitzar tallers pràctics i reforçar els teus aprenentatges.

Podràs fer el mòdul de Formació en Centres de Treball (FCT).

· Fundació Althaia
· HTGroup
· SEM

Podràs treballar com a…

  • Tècnic/a en transport sanitari.
  • Tècnic/a en emergències sanitàries.
  • Operador/a de teleassistència.
  • Operador/a de centres de coordinació d’urgències i emergències.

A més, inclourem l’alumne en la nostra borsa de treball!

RESERVA PLAÇA!
DESCARREGA'T FITXA
Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+