Cicle Formatiu Grau Mitjà

Emergències Sanitàries - Modalitat presencial

Converteix-te en tècnic/a en Emergències Sanitàries 

Modalitat presencial – 2.000h 2 cursos acadèmics

 

Aquests estudis capaciten per traslladar pacients donant una atenció sanitària bàsica i psicològica en l’entorn prehospitalari, portar a terme la teleassistència sanitària i col·laborar en l’organització i el desenvolupament de plans d’emergència, dispositius de riscos previsibles i de la logística sanitària davant d’una emergència individual o col·lectiva.

 

 

Fes les teves pràctiques a centres referents!

Premi Formació Professional de Catalunya reconegut amb les millors pràctiques innovadores de l’any 2022

 

Joviat és guanyadora del Premi FPCAT de Formació Professional de Catalunya reconegut amb les millors pràctiques Innovadores de 2022. Uns premis conscients de la importància que té l’FP en el mercat laboral i que reconeixen, valoren i fomenten les bones pràctiques i de qualitat.

 

Durant 410 h et formaràs en centres referents que col·laboren amb Joviat per assegurar-nos que el teu aprenentatge està a l’altura de la demanda del mercat laboral.

  • Fundació Althaia
  • HTGroup
  • SEM

 

Metodologia

Treballa en projectes que et faran combinar la teoria amb la pràctica, enfocats a resoldre problemes i potenciar l’adquisició de competències transversals destacant el treball en equip.

 

El projecte Logos 360 és una manera de treballar que parteix de l’ABP. Els diferents mòduls que formen part del cicle es barregen i formen entre tots el projecte que durarà dos anys. 

 

Faràs visites tècniques, participaràs en simulacres, assistiràs en Jornades d’Actualització d’Emergències a l’Acadèmia de les Ciències Mèdiques… Activitats de la mà d’altres professionals que complementaran la teva formació d’una manera única.

Treballa com a: 

  • Tècnic/a en transport sanitari.
  • Tècnic/a en emergències sanitàries.
  • Operador/a de teleassistència.
  • Operador/a de centres de coordinació d’urgències i emergències.

A més, t’inclourem en la nostra borsa de treball de Joviat!

Matriculació

Converteix la teva passió en la teva vocació!

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+