Per què fer Batxillerat? Avantatges i Modalitats.

Estàs dubtant de si fer Batxillerat? És normal que en el teu camí professional et sorgeixin molts dubtes. A Joviat ens importa el teu futur tant com a tu, per això t’ho volem posar fàcil.

Si vols saber-ho tot sobre Batxillerat, per què et servirà, els seus avantatges i quines modalitats… Continua llegint!

Batxillerat, un camí d’oportunitats

A més d’adquirir coneixements de la modalitat de Batxillerat que escullis, absorbiràs moltes altres capacitats i coneixements que et seran molt enriquidors pel teu creixement professional, laboral i personal. Aquí tens un petit llistat de què t’aportarà estudiar Batxillerat:

  • Et prepara per accedir als estudis universitaris, i per això si vols fer una carrera, és molt bona opció i a més, l’itinerari més ràpid!
  • A més de cursar modalitats comunes, però també triar les optatives, on podràs apropar-te més al que t’agrada i a on et vols dirigir si ho tens clar.
  • Milloraràs les “soft-skills”, les teves habilitats interpersonals, gràcies al nostre projecte propi Lego, que et seran d’ajuda a l’àmbit laboral.
  • Desenvoluparàs habilitats necessàries que et faran més competent en el mercat laboral, ja que tens l’oportunitat de fer unes pràctiques en un centre de treball durant un termini de temps.

Quin Batxillerat pots cursar a Joviat?

Tens clar que vols fer Batxillerat, però ara et falta saber quin. A Joviat oferim 5 modalitats, entre d’elles, una d’internacional!

  • Batxillerat Tecnològic: si t’interessa l’enginyeria, la tècnica i el món tecnològic, si t’agrada la informàtica, la física i les matemàtiques, aquest és el teu batxillerat.
  • Batxillerat de Ciències de la Salut: si t’agrada la medicina, la infermeria, la radiologia, la fisioteràpia o alguna professió relacionada amb salut, aquesta modalitat és el camí que cal seguir per accedir a aquest tipus de carreres.
  • Batxillerat de Ciències Socials: si sents passió per les temàtiques socials, la política o l’economia, la modalitat de Ciències Socials et prepara per accedir a carreres com per exemple periodisme, traducció o història.
  • Batxillerat Econòmic i Jurídic: estudiaràs el comportament de les persones individuals i en col·lectiu per la recerca de la satisfacció a les seves necessitats. Si t’agrada l’àmbit de l’empresa i els negocis, és el teu batxillerat!
  • Batxillerat Dual Americà

A Joviat impulsem talent i et preparem per a la Universitat!

Ens importa el teu desenvolupament personal més enllà de l’educació curricular, i per això fem una atenció personalitzada i també comptem amb una atenció per a necessitats especials.

Sabem que hi ha molta pressió de les PAU per accedir a la universitat. Per això et preparem de la millor manera amb una metodologia innovadora que respon a una actualitat canviant, amb una preparació de qualitat tallers per aprendre a controlar els nervis.

Converteix els reptes en oportunitats amb Joviat, t’esperem!

Comparteix l’article: