Batxillerat Dual Americà; què és i quins avantatges té?

Segurament ja hauràs sentit a parlar sobre el Batxillerat Dual Americà, una modalitat de batxillerat diferent que t’interessarà si t’agrada l’anglès!

Perquè ho tinguis tot més clar i t’ajudi a prendre la decisió del teu futur professional, t’expliquem què és, quins avantatges té i com funciona.

Continua llegint!

Què és el Batxillerat Dual Americà? La modalitat amb doble titulació!

El Batxillerat Dual Americà és una experiència immersiva lingüística i personal. Un programa en el qual cursaràs un dels quatre batxillerats que oferim a Joviat de manera presencial i unes matèries en línia, amb Acadèmica, una empresa dels Estats Units que imparteix classes en anglès.

Cursar un Batxillerat Dual Americà no només és una experiència enriquidora pel teu futur professional, laboral i personal, també obtindràs una doble titulació: Títol de Batxillerat i l’American High School Diploma.

Avantatges de graduar-se en Batxillerat Dual Americà

El Batxillerat Dual Americà és totalment en anglès! Un punt que no podem passar per alt, ja que parlar anglès augmenta un 44% les possibilitats de trobar ocupació.

T’expliquem més avantatges del Batxillerat Dual Americà:

  • Tindràs millors i més oportunitats professionals i laborals, perquè el Batxillerat comú, només és reconegut i vàlid dins de la Unió Europea i el Batxillerat Dual Americà també el reconeixen als Estats Units i a tots els països del món.
  • Un 100% d’immersió lingüística amb professorat nadiu, una oportunitat excel·lent per guanyar confiança en l’idioma.
  • Et podràs beneficiar de les facilitats d’accés a una universitat d’EEUU que et permet la doble titulació i viure una experiència d’estudis a l’estranger.

Tens més dubtes? Contacta amb nosaltres i impulsem junts el teu futur!

Comparteix l’article: