FO d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

Curs 100% subvencionat.

Adreçats a persones desocupades.

Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

El Certificat de Professionalitat d’Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials que ofereix Joviat es presenta com una oportunitat excepcional per a totes aquelles persones interessades en el món de l’atenció a la dependència. Amb una durada de 490 hores, aquesta formació està pensada per dotar els participants de les habilitats necessàries per a treballar en residències de persones dependents i també en domicilis, oferint tota l’ajuda que aquestes persones requereixen.

Aquest curs, dissenyat especialment per a persones desocupades, busca proporcionar una via d’accés a una nova opció professional dins el món sociosanitari.

Beneficis d’estudiar a Joviat:
A Joviat, ens comprometem a proporcionar una experiència educativa excepcional. Els nostres cursos no només ofereixen coneixements teòrics, sinó pràctics, per tal d’enfortir les teves habilitats.
– 100% Subvencionat pel SOC.
– Continguts actualitzats i rellevants.
– Certificació que impulsarà el teu perfil professional.
– Instructors experts i suport constant.

Certificació:
Fent aquest curs de Formació Ocupacional aconseguiràs un Certificat Professional que t’acreditarà les teves habilitats i ampliarà el teu currículum i les teves oportunitats!

Inici30/01/24
Finalització30/05/24
Durada380 hores, pràctiques en empreses incloses

Horaris

Horari de tarda

Del 29/04/24 al 25/10/24

Horari: de dilluns a divendres, de 15:00 a 20:00

Del 15/06/24 al 30/12/24

Horari: de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00

Els participants que completin amb èxit el curs d’Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials de JOVIAT obtindran un Certificat de Professionalitat de nivell 2. Aquesta acreditació és un reconeixement oficial de les competències i habilitats adquirides i acredita a qui l’obté per treballar en l’àmbit sociosanitari, atenent a persones dependents tant en residències com en domicilis.

El curs és dirigit a persones desocupades, oferint-se com una oportunitat de formació professionalitzant subvencionada. Per accedir, els interessats hauran de complir amb els requisits d’admissió específics del programa:

  • Títol de la ESO o equivalent o superior (en el seu defecte es podria realitzar una prova de competències clau al centre).
  • Document DARDO (inscripció al SOC).
  • DNI o NIE vigent.

El curs inclou un mòdul de pràctiques professionals de 80 hores, que permet als estudiants aplicar de manera real els coneixements teòrics i pràctics adquirits. Aquestes pràctiques es realitzen institucions socials i també en domicilis. 

La finalització del curs pot servir per a la realització del Cicle de Formació Professional de Grau Mig Atenció a Persones en Situació de Dependència, ja que hi han mòduls formatius que són convalidables amb aquest grau mig.

Els graduats del Curs d’Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials tindran com a sortida treballar tant en institucions socials com en domicilis, donant tota l’atenció necessària que requereixin les persones usuàries d’aquests centres o domicilis. Un sector laboral amb torns rotatius per tenir cobertura 24 hores al dia, 365 dies a l’any. Amb demanda creixent i amb horaris flexibles. 

Entrades relacionades al blog

Go to Top