FC Tècniques bàsiques de muntar a cavall

Cursos 100% subvencionats.

Adreçat a persones treballadores en actiu.

Tècniques bàsiques de muntar a cavall

El Mòdul Formatiu “Tècniques bàsiques de muntar a cavall” que oferim des de JOVIAT representa una oportunitat excel·lent per a aquelles persones treballadores en actiu que busquen millorar les seves habilitats eqüestres. Aquest mòdul està dissenyat per cobrir les tècniques bàsiques de muntar i cura del cavall, així com el perfeccionament de la tècnica de munta, amb l’objectiu de que els nostres estudiants aquireixin les competències necessàries per muntar de manera segura i efectiva.

Amb una duració total de 180 hores, aquest programa destaca per la seva profunditat i aplicació pràctica, permetent que els participants puguin aplicar el que aprenen en un entorn real. Les sessions es duen a terme a la Hípica JOVIAT-Les Tanques de Viladecans, garanteix així una experiència d’aprenentatge integral i realista.

La nostra institució es compromet amb l’excel·lència educativa, proporcionant un ensenyament que no només està al dia amb les tècniques més rellevants en el camp de l’equitació, sinó que també es dedica a fomentar un entorn de suport i motivació per als estudiants.

Beneficis d’estudiar a JOVIAT:

A Joviat, ens comprometem a proporcionar una experiència educativa excepcional. Els nostres cursos no només ofereixen coneixements teòrics, sinó pràctics, per tal d’enfortir les teves habilitats.

  • 100% Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.
  • Continguts actualitzats i rellevants.
  • Certificació que impulsarà el teu perfil professional.
  • Instructors experts i tutorització individualitzada.

Certificació:

Fent aquest mòdul de Formació Contínua aconseguiràs una acreditació de Mòdul Formatiu que reconeixerà les habilitats adquirides i ampliarà el teu currículum i les teves oportunitats!

Inici11/06/24
Finalització26/07/24
Durada180 hores

Horaris

Horari de tarda

Dilluns a divendres: 15:00 a 20:30

Contingut del curs

Reconèixer i descriure les instal·lacions i els materials que s’empren per muntar un cavall. Assenyalar les tasques en els processos d’elecció i de col·locació de l’equip de muntar a cavall i, en un cas pràctic, col·locar-lo segons les característiques de l’animal i del treball que farà.

Identificar les condicions físiques d’un cavall aturat i en moviment, i valorar-ne l’aptitud per muntar. Identificar el caràcter d’un cavall i avaluar-lo per preveure’n el comportament durant la muntada.

Descriure les tècniques que s’empren per muntar a cavall amb destresa. Muntar l’animal i desplaçar-se als diferents aires amb correcció aplicant les tècniques correctes en cada cas.

En finalitzar el mòdul Tècniques bàsiques de muntar a cavall, els participants rebran una acreditació oficial que valida les competències i habilitats adquirides en l’equitació. És un Mòdul Formatiu inclòs en el Certificat de Professionalitat de Guia en Itineraris del Medi Natural.

Per accedir al curs, els interessats han de complir amb els requisits específics establerts per la convocatòria:

  • Títol de la ESO o equivalent o superior (en el seu defecte es podria realitzar una prova de competències clau al centre).
  • Nòmina o contracte vigent (en el seu defecte el document DARDO com a demandant d’ocupació).
  • DNI o NIE vigent.

El Mòdul Formatiu obtingut pot servir com a punt de partida per a l’accés a altres estudis relacionats, com poden ser cursos avançats d’equitació, formacions específiques en maneig de cavalls, o fins i tot estudis relacionats amb l’esport, la salut i el benestar.

El mòdul és un bon punt de partida per per iniciar-se en el sector eqüestre.

Entrades relacionades al blog

Go to Top