PEC Projecte Educatiu de Centre

El PEC (Projecte Educatiu de Centre Joviat) és el document que sintetitza la nostra proposta d’actuació a l’escola, recollint els principals trets d’identitat, els objectius que pretenem aconseguir i l’estructura organitzativa que tenim, amb la finalitat d’acompanyar les famílies en l’educació dels seus fills i filles.


Connexions i aprenentatges, reptes i oportunitats
 recull els punts principals de Joviat des de la mirada estratègica, la que mira més enllà i guia l’organització cap al seu Propòsit. Són el recull d’accions enfocades al seu compliment, aquest pel qual existim:

l’EDUCACIÓ a favor del BÉ COMÚ. L’impacte que tenim envers el nostre entorn és immens i, per tant, tenim la responsabilitat d’aportar-hi valor, d’afrontar els reptes reals de la societat i de treballar en xarxa per a un món més saludable, més just i més conscient. I amb el compromís de fer-ho conjuntament, cooperant amb motivació i voluntat de canvi.

Són, també, la “fotografia” actual de l’organització, que ens permet veure en perspectiva allò que fem, el perquè, el com i el per a què ho fem. En ella hi trobareu enllaços a diferents memòries i notícies perquè pugueu aprofundir-hi.

I, és clar, val a dir que aquesta realitat n’està feta d’altres, les de totes les persones i els seus equips que fan possible el dia a dia a Joviat. I, també, de memòries i imatges subtils, silencioses i invisibles que conformen la VIDA en aquesta casa. Entre aquestes pàgines hi ha centenars de converses que sumen i fan que la cultura de la reflexió i de l’esperit crític siguin la base per evolucionar un projecte com el nostre: un espai de vida i una fàbrica de somnis. Un lloc per créixer i aprendre.

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+