Comunitat

L’eix Comunitat, és el setè eix d’energia organitzacional de la nostra escola que el representem amb el dibuix d’una família envoltant un cor, ens larla del desenvolupament de l’organització ca a una consciència social i mediambiental i de comprensió sistèmica de l’escola i del món.

Fomentem aquest valor al costat de les famílies i de l’alumnat. Participem en accions solidàries a nivell local i internacional al costat d’ONGs properes i al costat dels més desfavorits. En definitiva, Escola Solidària és una eina dirigida a pares, professors i alumnes, que pretén sensibilitzar, educar per al desenvolupament i comprometre tota la Comunitat escolar per aconseguir una societat millor.

Donacions de sang

Juntament amb el Banc de Sang i teixits celebrem anualment una Marató de Sang que va des de les 9 del matí a les 8 del vespre ininterrumpudament.

I una donació normal dins de la setmana de la salut, amb horari de matí i tarda.

Dinar de Nadal de Sant Egidi

Els amics de la comunitat de Sant Egidio el dia de Nadal celebren el dinar al menjador de la nostra Escola d’Hoteleria.
Hem estat notícia al Regió 7 [aquí]

Neteja de Llera del riu Cardener

 

Recollida d’aliments per destinar a les persones més necessitades de la nostra ciutat.

Formem part de la comissió organitzadora de Manresa 2022 per poder celebrar els 500 anys de l’arribada de Sant Ignasi de Loiola a Manresa.

Familia de Hetauda

 

Som escola solidària i aquí us expliquem l’experiència que hem tingut amb la Família de Hetauda.

Estem al costat d’Althaia

Contents de col·laborar amb Althaia fent front al Coronavirus SARS-CoV-2 i de veure aquest mur de la gratitud juntament amb aquestes entitats i institucions solidàries.

Es contemplen els processos de vida de les persones, com un flux natural, a través dels ordres de l’amor i l’ajuda que ens mostra Bert Hellinger: La pertinença, l’equilibri i l’ordre.

Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+