Premis Batxillerat

L'Escola Joviat guanyadora Fase Local de l’Olimpíada Espanyola d’Economia 2015

Ahir 27 de maig de 2015 vam rebre notificació del deganat de la Facultat d’Economia de l’Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona on ens indicaven que Albert Salguero havia aconseguit el primer premi en les Olimpíades d’economia de l’empresa realitzades.

L’Albert és un alumne excel·lent amb un currículum molt bo que es veu avui reflectit en aquest premi atorgat a nivell universitari.

L’alumne de 1r de Batxillerat David Romero, 8è del Bages en les proves Cangur!

Com cada any, a la UPC-Manresa han volgut fer un reconeixement als 15 millors estudiants de cada nivell que han fet les proves Cangur a la UPC Manresa. El nostre alumne de 1r de Batxillerat David Romero Sánchez, al qual imparteix Matemàtiques el professor Josep Santacreu, ha quedat en el lloc 8è i, per tant, va estar guardonat en l’acte de lliurament, que va tenir lloc ahir 21 de maig a les 19:30 hores.

Gisela Ruiz guanyadora del Rotary d’enguany!!!

L’alumna de primer de batxillerat de Ciències Socials de l’Escola Joviat, Gisela Ruiz Ricart, ha quedat guanyadora!

Hi van participar també els alumnes Natàlia Pradas i Marc Vilaseca, que va quedar també finalista.

ENHORABONA A TOTS I EN ESPECIAL A LA GISELA!

Un premi Blanquerna per a dos alumnes de Batxillerat de l’Escola Joviat

31/03/09. La Facultat de Comunicació Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull, anualment organitza una mostra de comunicació de Batxillerat que inclou informatius, espots, vídeos de ficció, blogs, reportatges i documentals. La mostra recull i dóna a conèixer els projectes o treballs produïts per estudiants de batxillerat de 30 centres d’ensenyament de Catalunya i Balears.L’Escola Joviat participa en aquesta mostra des de la seva segona edició. Enguany, el vídeo de ficció L’escala de Kolhberg, produït per la Francina Careta i el Marco Bertolio (alumnes de 2n batx C), ha estat seleccionat com el millor. Aquest reconeixement implica l’edició professional d’aquest curtmetratge i la possibilitat d’emetre’l pel K3 i les televisions locals”.
Agrupacio-Escolar-Catalana
somfilo
erasmus+