Joviat Hoteleria torna al programa “The Weekly Mag” amb les roses dolces de Sant Jordi

Les alumnes del cicle formatiu de grau mitjà de Pastisseria, Forneria i Confiteria, Itziar Garcia Bergua i Mar Puig Molina, acompanyades de la seva tutora Montserrat Abelaira Castells, van presentar unes postres especials per a la diada de Sant Jordi a “The Weekly Mag”, a la plataforma de la Xarxa +. Roses de mousse de xocolata blanca i maduixa, amb les seves decoracions.

El programa, emès en streaming íntegrament en anglès, és un talk show sobre el món que ens envolta, la seva cultura i les seves històries. En dos capítols anteriors, JOVIAT Hoteleria hi va participar amb una recepta de cuina, Bacallà a baixa temperatura, i amb un maridatge de vins amb formatges. En aquesta ocasió, dedicada a un dels dies més bonics de l’any, JOVIAT hi va aportar dolçor i primavera.

A més d’explicar-nos pas a pas l’elaboració de les postres, les aprenents a xef pastissera, ens comparteixen la passió amb la qual viuen aquesta professió, amb l’objectiu -diuen- de poder mostrar-la al món a través de les seves creacions.

Si voleu gaudir d’una estona deliciosa i aprendre com preparar aquestes postres, aquí teniu l’enllaç al programa.

Comparteix l’article: