JOVIAT Hoteleria es proclama la millor escola de Pastisseria de Catalunya 2024

En una mostra d’habilitat i creativitat en pastisseria, JOVIAT Hoteleria va ser reconeguda com la guanyadora del 2n Concurs d’Escoles de Pastisseria, integrat dins la 7a Mostra Internacional de Pastisseria celebrada a Sant Vicenç dels Horts. Aquest èxit va ser aconseguit gràcies a l’esforç de les alumnes Júlia Martínez Aguiló i Marina Albets Vilaginés, del Cicle de Pastisseriaque van comptar amb la guia i suport dels seus tutors, Jordi Pujol i Montserrat Abelaira.

Aquesta distinció reflecteix el treball constant, la creativitat i la dedicació tant de l’alumnat com del professorat del departament de pastisseria de JOVIAT. El concurs va ser una oportunitat per als participants d’explorar noves tècniquessabors i presentacions, desafiant-los a crear un pastíspostres de restaurant i bombons, posant especial atenció a productes de proximitat com l’avellana i la pera, juntament amb la xocolata, un element essencial en pastisseria.

El jurat i els assistents van destacar la qualitat i presentació de les creacions de la Júlia i la Marina, així com la seva organització i disciplina durant el procés de creació. A més, van rebre feedback positiu que els servirà per a continuar millorant les seves habilitats.

La participació de Júlia i Marina va captar l’atenció dels mitjans de comunicació, amb TV3 entrevistant-les en directe durant el concurs (2h26’28”), i Canal Taronja dedicant-los una entrevista exclusiva, que podeu veure a continuació:

 

Des de JOVIAT, celebrem aquesta victòria amb orgull, reconeixent-la com a prova del compromís i la qualitat dels nostres estudiants i la formació que oferim. És una victòria que no només celebra el talent individual, sinó també el valor de l’educació pràctica i especialitzada que proporcionem.

Comparteix l’article: