I Setmana Cultural Esportiva de Joviat

Del dilluns 14 al dijous 17 va tenir lloc la I Setmana cultural-esportiva de Joviat, al Saló Montserrat del centre, per a tot l’alumnat de grau superior de Condicionament físic i Socioesportiu, amb matins plens de vivències relacionades amb l’esport i la vida.

Van venir professionals de l’àmbit esportiu consolidats en diferents disciplines, amb moltes ganes d’aportar coneixement i de compartir històries entre l’alumnat. Van ser els i les següents: Damià Badia (responsable de comunicació del Baxi Manresa), Guillem Jou (jugador i capità del Baxi), Xevi Pujol (director esportiu del Baxi), Marc Estany (entrenador assistent del Baxi), Joan Ramón Tarragó (preparador físic d’alt rendiment i director de l’Altius entrenament personal SL), Oscar Muncunill (fisioterapeuta de la Selecció espanyola de waterpolo), David Tarrés i Jordi Argemí (preparadors físics d’alt rendiment en esports individuals), Sara Pujals (esportista d’elit de Pàdel), David Bonvehí (ex diputat del Parlament i membre del Consell social de Gutman, esport adaptat), Carles Folguera (campió Olímpic i d’Europa d’hoquei i ex director de la Masia), Elena Rueda (esportista d’elit en Crossfit) i Laia Anguita (Doctora en Violències Sexuals a l’esport) i Pol Rodíguez (periodista a Esports en Xarxa a OnaBages i EFE Deportes).

El dia constava de tres blocs: la ponència, la taula rodona i el diari personal. L’alumnat havia de fer un treball previ de recerca, preparar preguntes i temes oberts per portar a debat i, finalment, reflexionar en el propi diari personal amb les aportacions més interessants de la jornada.

Va ser una setmana banyada de passió, d’essència, de somnis, d’esforç, de superació i de motivació, amb testimonis de casa i del territori. Per més informació podeu enllaçar a l’Instagram d’esports.joviat.

Comparteix l’article: