Tres premis rebuts a idees joves 2023

A cloenda del 19è Projecte Idees joves Ajuntament de Manresa, tres equips de Joviat han obtingut premi, dos de Batxillerat han guanyat el 1r premi i un accèssit a la millor idea empresarial i un premi pel cicle formatiu de grau mitjà d’informàtica.

Han participat 11 centres educatius amb més de 500 alumnes. Han treballat aspectes relacionats amb l’emprenedoria i la creativitat. Tot el contingut l’han treballat a les aules en la matèria d’Economia amb el professor Josep Purtí.

Han estat premiats com a millor idea empresarial @smartwater_project, un projecte enfocat a conscienciar a les famílies en un consum responsable de l’aigua, realitzat per Paula Tous, Marta Guitart, Laia Bernades i Miquel Llompart, amb una dotació de 350 €.
També ha estat premiat amb un accèssit a la millor idea empresarial el projecte “BEGREEN”, que serveix per crear rutes verdes a les ciutats. BEGREEN ha estat realitzat per Biel Cots, Hèctor Pastor i Martí Coín. El premi té una dotació de 175 €.

També han estat premiats pel treball d’emprenedoria realitzat a l’aula en la unitat formativa d’empresa i iniciativa emprenedora els alumnes del cicle formatiu de grau mitjà d’informàtica, l’alumne Àlex Ramos ha guanyat el premi al projecte més innovador amb Oceans Trades amb una dotació de 175 €.

Ha estat una molt bona experiència per l’alumnat on veuen que els seus treballs són reconeguts per persones expertes.

Moltes felicitats a tots i a totes!

Publicat també a:
· Ajuntament de Manresa
· Regió 7

Comparteix l’article: