Rècord de participació a la jornada de Portes Obertes de Batxillerat i Formació Professional a JOVIAT

>> Un miler de persones assisteixen a les dues sessions programades, amb presentacions i demostracions per part de l’alumnat

La jornada de portes obertes de Batxillerat i Formació Professional organitzada per JOVIAT es va tancar amb un èxit rotund que va marcar un rècord de participació en la història del centre. Un miler de participants va assistir a la cita per conèixer de prop l’oferta educativa.

Les dues sessions informatives programades van omplir-se d’assistents ja des de primera hora, amb ganes d’explorar la diversitat i la qualitat de les propostes formatives de Joviat. El públic assistent va tenir l’oportunitat de veure les presentacions i demostracions de Batxillerat i de les famílies professionals de Sanitat, Hoteleria, Indústries Alimentàries, Agrària, Esports i Informàtica.

Una mostra del Projecte JOVIAT, excel·lència i diversitat.

La diversitat d’ensenyaments, el model pedagògic propi i innovador i el compromís amb la qualitat acadèmica es van posar de manifest durant tota la jornada. I les demostracions en viu per part de l’alumnat van il·lustrar la riquesa de l’aprenentatge pràctic, essencial en l’oferta formativa del centre.

Es van poder respirar els valors fonamentals de la institució al servei de l’aprenentatge, que destaquen la importància del desenvolupament personal i professional de la persona. En totes les presentacions es va poder copsar allò que fa que JOVIAT sigui una institució educativa de referència, amb tres pilars fonamentals: la innovació pedagògica, la cultura del benestar i un equip de persones compromès i implicat.

Inspirar sobre les eleccions de futur

La jornada va transcórrer en un clima distès i proper que oferia al futur alumnat i les seves famílies diversos espais d’informació que convidaven a l’observació, a la conversa i a la reflexió, per pensar en «la millor elecció acadèmica».

En primer lloc, Jordi Vilaseca, president de la Fundació, i Laia Puigdellívol, directora general, van donar la benvinguda al pavelló del centre, que es vestia de gala per a l’ocasió. Les seves paraules van convidar tothom a gaudir de la jornada i a impregnar-se de l’ADN JOVIAT, una manera de ser i de fer que s’ha anat forjant al llarg de 64 anys d’història.

Després, l’equip docent del centre va fer les presentacions específiques de cada ensenyament, va aportar informació més concreta i va resoldre dubtes amb una atenció més personalitzada. Finalment, hi havia l’opció d’acabar amb un recorregut per les instal·lacions, en què es podien trobar algunes demostracions i simulacions de casos reals.

Una vegada més, JOVIAT va reafirmar el seu compromís amb l’educació de qualitat, amb un model que es vol adaptar a les necessitats i aspiracions d’aquesta generació de joves que volen obrir el seu futur. 

 

Comparteix l’article: