Joviat rep una donació de 15 tauletes, per part de BBVA, per a alumnes d’ESO

L’alumnat de Joviat ha rebut 15 tauletes Huawei Mediapad M3 Lite de part de BBVA, en una donació que significa un pas molt important cap a la igualtat d’oportunitats a les aules entre alumnes de diferents realitats socioeconòmiques.

Els alumnes en situació de vulnerabilitat de Secundària seran els qui es beneficiaran de les tauletes per a la realització del projecte educatiu transversal que Escola Joviat encara aquest curs 2022/23.

Les tauletes digitals a les escoles permeten a l’alumnat interactuar i millorar les seves habilitats d’aprenentatge, ja que poden realitzar recerques de manera independent per trobar una solució alternativa als problemes plantejats a l’aula.

La iniciativa reforça els valors humans que defensa Joviat, una fundació educativa focalitzada en estimular l’aprenentatge perquè les persones que estudien avui tinguin totes les eines necessàries per liderar el seu propi futur.

Peu de foto: d’esquerra a dreta, Cristina González, directora del Centre de Banca de Clients de BBVA a Manresa; Robert Figuera, Director de zona de BBVA a la Catalunya Central; Jordi Vilaseca, director de Joviat i Consol Pujol, Gerent de Joviat.

Comparteix l’article: