Joviat organitzarà una cursa popular com a resultat d’un projecte d’emprenedoria entre l’alumnat de l’Escola i dels Cicles Formatius

L’alumnat de Joviat prepara una cursa popular oberta a tot l’alumnat i professors del centre Joviat Folch i Torres. La proposta neix després de celebrar l’IFEST, una matinal intercicles amb la participació de tres cicles formatius de Grau Mitjà i Grau Superior i una cinquantena d’alumnes i professors.

Els cicles que han participat han estat GM d’Emergències Sanitàries, GS de Condicionament Físic i GS de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma, perfil videojocs i oci digital. Cada cicle ha aportat part dels seus coneixements amb la finalitat d’arribar a tenir un prototip comú al llarg de la jornada IFEST. Uns experts externs en organitzacions de curses i preventius sanitaris han validat les propostes i la guanyadora s’implementarà a la cursa el  31 de març de 2023.

El propòsit d’aquestes jornades com l’IFEST és potenciar l’esperit emprenedor de l’alumnat treballant les competències de la cultura emprenedora, digitalització, lideratge, treball en equip, creativitat, responsabilitat i comunicació.

Comparteix l’article: