Hem obert les portes amb nova marca i instal·lacions renovades

Hem celebrat les Portes Obertes de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i grau superior amb una imatge totalment renovada i noves instal·lacions.

Institució educativa de referència a la Catalunya central i vinculats a la UManresa i UVIC-UCC, comencem una nova etapa, la primera en la història en què passem de ser escola de primària i secundària per centrar-nos en l’ensenyament postobligatori, amb el focus en la formació professional, el batxillerat, la formació ocupacional i continuada i els ensenyaments esportius. “Un pas així, amb un canvi intern tan important, mereix també un canvi exterior: una nova marca i renovació de les instal·lacions”, paraules del president de la nostra fundació, Jordi Vilaseca.

És per això que l’antiga fàbrica Roca de Manresa, al carrer Folch i Torres, llueix una nova imatge per donar aquest nou impuls a Joviat, amb l’aval dels més de 60 anys d’expertesa en ensenyament. “Acompanyem a l’alumnat en el seu creixement professional i també personal i els donem les eines perquè siguin professionals excel·lents i converteixin cada repte en una oportunitat”. S’han adaptat els colors de les parets de la façana i dels interiors a la nova imatge. Joviat també s’ha renovat l’espai de recepció, més obert, diàfan i modern perquè sigui un lloc d’acollida i benvinguda per a tot l’alumnat. A més, els passadissos del centre expliquen la història de vida de Joviat i tota la seva oferta acadèmica.

La nova imatge corporativa reforça el posicionament de Joviat a l’avantguarda de la formació postobligatòria, i en consolida el seu propòsit: despertar vocacions, descobrir talents i afavorir el lideratge i les bones pràctiques a favor del progrés econòmic, cultural i social.

Sota el lema “cada repte és una oportunitat”, Joviat s’enfoca cap a un canvi significatiu a través de la innovació, el compromís social i la internacionalització. L’oferta acadèmica de Joviat se centra en la formació en batxillerat i cicles formatius en les àrees d’Hoteleria, Agrària, Sanitat, Esports i Informàtica. Gairebé 40 cicles formatius amb un equip docent compromès i en actiu amb una vinculació estreta amb el teixit empresarial.

Comparteix l’article: