Hem celebrat la graduació de l’alumnat de Formació Ocupacional i Contínua

Hem celebrat la graduació de l’alumnat de Formació Ocupacional i Contínua de Joviat, són cursos totalment subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, respectivament.

Va ser un acte de reconeixement a l’alumnat d’aquestes formacions que han passat per Joviat entre el 2021 i 2022. Un homenatge que feia  anys que no s’ha pogut fer i que reprenem amb molta il·lusió.

L’acte va començar introduït per la responsable de comunicació de Joviat. Tot seguit, un docent de cada àmbit va fer un parlament dedicat als alumnes. Un cop finalitzat el parlaments, els docents van fer l’entrega de diplomes als graduats. A continuació, el president de la fundació va concloure l’acte amb un discurs emotiu. Per últim, els alumnes actuals del curs de pastisseria, van preparar un aperitiu per acabar la cerimònia amb un regust dolç. Hi van assistir els alumnes que es graduaven, les seves famílies i amics, l’equip docent, l’equip administratiu i l’equip directiu de Joviat.

Els cursos de formació ocupacional tenen una durada d’entre 330 hores i 820 hores. Els realitzen persones desocupades, un percentatge elevat són persones amb una realitat personal complicada. Per tant, a través d’aquesta formació se’ls obre un camí per accedir al món laboral i, en conseqüència, millorar la seva situació personal.

Pel que fa a la formació contínua, es tracta de cursos dirigits majoritàriament a persones que estan treballant i que els permeten reciclatge en el seu àmbit laboral.

Durant el curs 2021-2022 més d’un miler d’alumnes s’han beneficiat d’aquestes formacions a Joviat, en l’àmbit sanitari, sociosanitari, esportiu i d’hoteleria.

De l’àmbit sanitari oferim els Certificats de Professionalitat (CP) de Trasllat sanitari i Atenció sanitària a múltiples víctimes i en catàstrofes.

De l’àmbit sociosanitari, Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials i Atenció sociosanitària a persones dependents al domicili.

De l’àmbit esportiu, Guia per itineraris de baixa i mitjana muntanyaSocorrisme en instal·lacions aquàtiques i Instrucció en ioga.

Per acabar, de l’àmbit de l’hoteleria oferim Operacions bàsiques de cuinaOperacions bàsiques de restaurant i barOperacions bàsiques de pastisseriaCuina i Pastisseria i confiteria.

Felicitem a totes les persones graduades i desitgem que tinguin un recorregut laboral exitós.

Comparteix l’article: