El camí a la Universitat comença a la Joviat. Estàs a punt?

Prepara’t per accedir a la universitat amb Joviat

Què necessito per anar a la Universitat? Quins requisits són importants? Quina formació es requereix? Amb Joviat, trobaràs totes les respostes.

El camí a la universitat comença aquí

Nosaltres t’ensenyem tot el que necessites. El camí cap a la Universitat pot ser difícil, així que des de Joviat t’ajudem, guiem i orientem en la millor tria. Escoltem els teus interessos i t’assessorem de la millor manera.

Entrar a la Universitat significa créixer personalment i professionalment. Adquiriràs nous coneixements i habilitats, que et faran més competitiu en el mercat laboral. És una oportunitat per estudiar sobre diferents àrees específiques de la llicenciatura que triïs i descobrir la realitat del teu futur.

A Joviat et preparem perquè puguis entrar-hi sense cap problema i fer un pas al futur. Estàs a punt? 

Quines vies d’accés hi ha per accedir a la universitat?

A Joviat et podràs treure tant el títol de Batxillerat com el títol de Tècnic Superior, dues titulacions imprescindibles per poder entrar a qualsevol Universitat. Et preparem de la millor manera. Apostem per un ensenyament professional, pràctic i de qualitat. El professorat elabora un seguiment personalitzat de l’alumnat i t’ajuda en tot el que necessitis.

Opció 1: Batxillerat

Si tries accedir a la Universitat mitjançant el Batxillerat, a Joviat t’oferim diversos camins:

  • Batxillerat Tecnològic
  • Batxillerat de Ciències de la Salut
  • Batxillerat de Ciències Socials
  • Batxillerat Econòmic i Jurídic

També hi ha l’opció del Batxillerat DUAL Americà.

El Batxillerat a la Joviat és 100% autònom, amb un seguiment i atenció personalitzada a cada alumne. El professorat manté una relació propera i de confiança amb els alumnes, la clau per a una bona educació.

Opció 2: Cicles Formatius de Grau Superior

Si la teva opció d’accedir a la Universitat és a través d’un Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS), a Joviat t’oferim:

Els Cicles Formatius de Grau Superior de Joviat compaginen l’ensenyament teòric amb el pràctic. Es realitzen pràctiques en empreses per tal d’entrar en contacte amb el món laboral i  guanyar experiència en el sector que triïs.

SÍ a la Universitat!

Ja coneixes les dues formes principals d’entrar a la Universitat que t’oferim a Joviat. Ara només faltes tu. T’animes?

Comparteix l’article: