FO d’Operacions Bàsiques de Restaurant i Bar

Curs 100% subvencionat.

Adreçats a persones desocupades.

Operacions Bàsiques de Pastisseria

El Curs d’Operacions Bàsiques de Restaurant i Bar a JOVIAT es posiciona com una porta d’entrada essencial per a tots aquells interessats a fer carrera dins de la vibrant indústria de la restauració. Amb una durada de 330 hores, aquesta formació està meticulosament dissenyada per proveir als participants una comprensió exhaustiva i pràctica de tots els aspectes fonamentals que constitueixen el servei de restaurant i bar, des de l’aprovisionament i l’emmagatzematge d’aliments i begudes fins a les tècniques de servei més refinades i l’atenció al client.

El curs s’adreça específicament a persones en situació d’atur, oferint-los no només una oportunitat d’adquirir noves habilitats i competències altament valorades en el sector, sinó també la possibilitat de reorientar i impulsar la seva trajectòria professional. Gràcies al suport del SOC, aquest programa de formació és completament subvencionat, eliminant així barreres econòmiques que podrien impedir l’accés a una educació de qualitat.

JOVIAT, compromesa amb l’excel·lència educativa, proporciona un entorn d’aprenentatge ric, on els estudiants poden beneficiar-se de continguts actualitzats i rellevants, així com de l’expertesa i experiència dels instructors. A més, el curs combina teoria i pràctica de manera equilibrada, assegurant-se que els participants estiguin ben preparats per afrontar els desafiaments reals del dia a dia.

Beneficis d’estudiar a JOVIAT:
A JOVIAT, ens comprometem a proporcionar una experiència educativa excepcional. Els nostres cursos no només ofereixen coneixements teòrics, sinó pràctics, per tal d’enfortir les teves habilitats.
– 100% Subvencionat pel SOC.
– Continguts actualitzats i rellevants
– Certificació que impulsarà el teu perfil professional
– Instructors experts i suport constant

Certificació:
Fent aquest curs de Formació Ocupacional aconseguiràs un Certificat Professional que t’acreditarà les teves habilitats i ampliarà el teu currículum i les teves oportunitats!

EDICIÓ 1
Inici10/01/24
Finalització12/04/24
Durada330 hores, pràctiques en empreses incloses

Horaris

Horari de tarda

De dilluns a divendres, de 15:30 a 20:30

Els estudiants que completin amb èxit el Curs d’Operacions Bàsiques de Restaurant i Bar a JOVIAT rebran un Certificat de Professionalitat. Aquesta acreditació és un reconeixement oficial de les habilitats i competències adquirides en àmbits clau com el servei i atenció al client, així com en tècniques específiques de servei en restaurant i bar. 

El curs és dirigit a persones en situació d’atur, sent subvencionat al 100% pel SOC, la qual cosa el fa accessible sense cost per als participants. Per a accedir-hi, els interessats hauran de complir amb els requisits d’admissió específics, que inclouen estar registrats com a demandants d’ocupació. Es recomana consultar el lloc web de JOVIAT o posar-se en contacte directament amb la institució per a més detalls sobre el procés d’inscripció i els criteris d’admissió.

El curs inclou un mòdul de pràctiques professionals no laborals de 80 hores, proporcionant als estudiants l’oportunitat d’aplicar en un entorn real els coneixements teòrics adquirits. Aquestes pràctiques són fonamentals per garantir que els estudiants adquireixin experiència pràctica, millorant així les seves habilitats i augmentant les seves possibilitats d’inserció laboral en el sector de la restauració.

La finalització del curs i l’obtenció del certificat de professionalitat poden facilitar l’accés a altres estudis relacionats amb l’hostaleria, la gastronomia, o la gestió de negocis d’alimentació i begudes. Aquesta acreditació pot servir com a base per a estudis més avançats o especialitzats, obrint el camí per a un desenvolupament professional continuat.

Amb la qualificació obtinguda, els graduats estan ben posicionats per a explorar una àmplia varietat de sortides professionals dins de la indústria de l’hostaleria. Això inclou treballar en restaurants, bars, hotels, creuers, i altres establiments de serveis alimentaris, tant en posicions de servei directe al client com en tasques relacionades amb l’aprovisionament i emmagatzematge d’aliments i begudes. 

Entrades relacionades al blog

Go to Top