FO d’Atenció a Múltiples Víctimes i en Catàstrofes

Curs 100% subvencionat

Adreçats a persones treballadores en situació d’atur.

Atenció a Múltiples Víctimes i en Catàstrofes

El Certificat de Professionalitat d’Atenció Sanitària a Múltiples Víctimes i en Catàstrofes que ofereix Joviat es presenta com una oportunitat excepcional per a totes aquelles persones interessades en el món de les emergències sanitàries. Amb una durada de 330 hores, aquesta formació està pensada per dotar els participants de les habilitats necessàries per a treballar en tot tipus de situacions d’emergència on calgui traslladar persones malaltes, ferides o accidentades.

Aquest curs, dissenyat especialment per a persones desocupades, busca proporcionar una via d’accés a una nova opció professional dins el món sanitari.

Beneficis d’estudiar a JOVIAT:
A JOVIAT, ens comprometem a proporcionar una experiència educativa excepcional. Els nostres cursos no només ofereixen coneixements teòrics, sinó pràctics, per tal d’enfortir les teves habilitats.
– 100% Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.
– Continguts actualitzats i rellevants.
– Certificació que impulsarà el teu perfil professional.
– Instructors experts i suport constant.

Certificació:
Fent aquest curs de Formació Ocupacional aconseguiràs un Certificat de Professionalitat que acreditarà les teves competències i ampliarà el teu currículum i les teves oportunitats!

Inici17/07/24
Finalització23/09/24
Durada330 hores
Inici23/09/24
Finalització06/12/24
Durada330 hores

Horaris

Horari de matí o tarda

Edició 1: 17/07/24 al 8/11/24

Horari: Dilluns a divendres de 15:00 a 20:00

Edició 2: 23/09/24 al 6/12/24

Horari: Dilluns a divendres de 09:00 a 14:00

Contingut del curs

Els participants que completin amb èxit el curs d’Atenció sanitària a múltiples víctimes i en catàstrofes de JOVIAT obtindran un Certificat de Professionalitat de nivell 2. Aquesta acreditació és un reconeixement oficial de les competències i habilitats adquirides i acredita a qui l’obté per treballar en l’àmbit sanitari traslladant a persones en tot tipus de situacions, urgents o no urgents.

El curs és dirigit a persones desocupades, oferint-se com una oportunitat de formació professionalitzant subvencionada. Per accedir, els interessats hauran de complir amb els requisits d’admissió específics del programa:

  • Haver Cursat la part teòrica del Certificat de Professionalitat de Trasllat Sanitari prèviament.
  • Títol de la ESO o equivalent o superior (en el seu defecte es podria realitzar una prova de competències clau al centre).
  • Document DARDO (inscripció al SOC).
  • DNI o NIE vigent.

El curs inclou un mòdul de pràctiques professionals de 120 hores, que permet als estudiants aplicar de manera real els coneixements teòrics i pràctics adquirits. Aquestes pràctiques es realitzen en bases de TSC o altres empreses de transport sanitari urgent. 

La finalització del curs pot servir per a la realització del Cicle de grau mig del Tècnic en Emergències Sanitàries ja que tots els mòduls formatius són convalidables amb aquest grau mig.

Els graduats del Curs d’Atenció sanitària a múltiples víctimes i catàstrofes tindran com a sortida treballar en serveis d’emergències sanitàries traslladant persones en qualsevol tipus de servei, urgent o no urgent. Un sector laboral amb torns rotatius per tenir cobertura 24 hores al dia, 365 dies a l’any. Amb demanda creixent i amb horaris flexibles. 

Entrades relacionades al blog

Go to Top