Més de 1000 persones assisteixen a les Portes Obertes de Joviat

Més de 1000 persones ens van visitar a Joviat Manresa al llarg del matí de dissabte per conèixer l’àmplia oferta formativa de batxillerats i cicles de formació professional de grau mitjà i grau superior de les famílies d’Hoteleria, Sanitat, Informàtica, Esports i Agrària. Vam obrir les portes amb una nova marca i amb les instal·lacions renovades, i d’igual manera ho vam fer a la tarda a Viladecans, amb les Portes Obertes de la Hípica Les Tanques, centre col·laborador on s’imparteixen els ensenyaments eqüestres. Una visita on es va conèixer de primera mà, i en contacte constant amb els cavalls i els poltres, com és el dia a dia dels cicles formatius de grau mitjà i superior d’Agrària.

Som una de les institucions educatives de referència a la Catalunya central, vinculada a la UManresa i UVIC-UCC, i és la primera vegada en la nostra història en què deixem de ser escola de primària i secundària per centrar-nos en l’ensenyament postobligatori. A partir d’ara, posem el focus en la formació professional, el batxillerat, la formació ocupacional i continuada i els ensenyaments esportius.

És per això que l’antiga fàbrica Roca de Manresa, al carrer Folch i Torres, ja llueix una nova imatge per donar aquest impuls a Joviat, amb l’aval dels més de 60 anys d’expertesa que acumulem en ensenyament.

Moltes gràcies a totes les persones que vau assistir a la Jornada de Portes Obertes el dissabte passat al matí i a la tarda!

Comparteix l’article: