Us convidem a la presentació del llibre: POSTVERITATS EMOCIONALS

El Dimarts 23 d’octubre de 2018 a les 19 h, els autors del llibre: Maria Mercè Conangla i Jaume Soler juntament amb Jordi Vilaseca, director pedagògic, presentaran el llibre: POSTVERITATS EMOCIONALS. Els contes que ens expliquem a nosaltres mateixos

Fins a quin punt tolerem la veritat? Com ens protegim emocionalment? Quines són les conseqüències per al nostre benestar i el dels que ens envolten?
Per evitar el sofriment psicològic, fabriquem «postveritats» o mentides emocionals mitjançant els nostres diàlegs interns. Si som capaços de detectar aquests processos, fer-los conscients i crear una comunicació interna més coherent, podrem créixer com a
éssers humans, millorar la nostra vida i ajudar els altres en el seu camí.

La presentació es farà al Saló Montserrat de l’Escola d’Hoteleria (C/ Rubió i Ors, 5 de Manresa) i es prega confirmació d’assistència clicant [aquí].

· M.Mercè Conangla. Fundadora i presidenta de Fundació Àmbit Ecologia Emocional. Dirigeix l’Institut d’Ecologia Emocional i l’Institut de Creixement Personal. Recolzament pedagògic a l’Institut de Recerca EE. Creadora amb Jaume Soler del model d’Ecologia Emocional i del segell de qualitat ètica i emocional “OEE” (Organitzacions Ètiques i Emocionalment Ecològiques). Psicòloga amb especialitats clínica i educativa, infermera i escriptora. Especialitzada en educació emocional, entrenament en competències de lideratge i comunicació no verbal i en el disseny de projectes de Transform-Acció organitzacional. Formadora i consultora. Col·laboradora amb diverses universitats (UB, Ramon Llull, UOC i Pompeu Fabra), hospitals i institucions. Directora del Màster d’Ecologia Emocional a Barcelona i Mèxic. Junt amb Jaume Soler han escrit 24 llibres. El darrer, es publica el setembre de 2018, “Postveritats emocionals”.

· Jaume Soler. Fundador i president honorari de Fundació Àmbit Ecologia Emocional. Dirigeix l’Institut de Recerca en Ecologia Emocional i Creixement Personal. Expert en dinàmica i facilitació de grups. Graduat en psicologia, en les especialitats d’empresa i clínica. Ha realitzat diversos màsters i cursos de postgrau (Recursos Humans, Personal Growth and Group Dynamic, Psicoteràpia Gestàltica, Coaching, Neuro-Linguistic Programming, entre d’altres). Té la llicència com businesss Practicioner of NLP per Richard Bandler Certifications PCC Coaching ICF. Especialitzat en consultoria i desenvolupament d’equips directius i recursos humans. Actualment es dedica a activitats sense ànim de lucre, a ajudar a créixer persones i projectes dedicats al bé comú i a la millora del món interior i exterior, a més de continuar escrivint i compartint tot allò que ha après en el seu camí de vida.

 

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading