Tallers de Cohesió per Batxillerat i Hoteleria

Un inici de curs més, igual que tots i a la vegada diferent, únic i exclusiu!

Els tallers de cohesió serveixen per conèixer-nos una mica més com a ‘jo’ i com a part d’un grup. Enguany hem treballat la persona CAPA –persona Creativa, Autònoma, Pacífica i Amorosa- seguint el model d’Ecologia emocional del Jaume i la M. Mercè Conangla. Cada any ens sorprenem amb la consciència que mostra l’alumnat davant d’aquestes sessions d’educació emocional. L’alumne/a està disponible per anar una mica més enllà de la mirada lineal que de vegades el dia a dia i el nostre pilot automàtic ens imposa i així ens ho escriu:

«M’he sentit segura de mi mateixa, he fet una bona reflexió sobre el meu interior i he trobat emocions que no sabia que estaven el meu interior».

«M’ha sorprès moltíssim l’interès i la importància que es dóna en aquesta escola en tallers com aquests en els que es treballa la confiança en un mateix i en el professor, la importància d’estimar-se, de respectar als altres… Jo que soc nova he vist el resultat del treball d’aquests tallers amb els alumnes que m’he trobat quan he arribat aquests centre. Des del primer dia m’he trobat amb gent super amable, atenta, respectuosa…»

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading