La màgia de parlar en positiu

L’Eva Bach ens va presentar dissabte passat l’Observatori de la Comunicació Educativa, un projecte que neix aquest mateix any 2017 amb l’objectiu de transformar i millorar la comunicació educativa en tots els àmbits i entre totes les persones implicades. Com podem transformar la comunicació en llenguatge emocionalment ressonant?

Què és la comunicació educativa per a nosaltres? Amb aquesta pregunta vam començar el taller de l’Eva el passat dissabte 11 de novembre a l’Escola Joviat.

Educar és una interacció en la qual donem alguna cosa i en rebem una altra i comunicar, vol dir compartir i posar en comú. Quan comuniquem donem i rebem, escoltem i parlem i en aquest anar i venir d’informació les emocions són per tot arreu fent que el llenguatge pugui ser bell i vitalista o, tot el contrari. La comunicació és un art amb diferents tipus d’expressions; afectives, positives, ambigües, il·lusòries, de judici, etc. i, prendre’n consciència és tota una responsabilitat.

En aquest 3r mòdul dins de l’Eix Expressió, podem dir que l’Eva ens va mostrar la màgia del parlar en positiu i els seus efectes en les nostres relacions a tots nivells.

“Tenim el dret de ser tractats exquisidament i el deure de tractar-hi els altres.”

Eva bach

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading