Ecologia Emocional a l’Escola

La Maria Mercè Conangla i el Jaume Soler han impartit un curs de 15 hores d’Ecologia Emocional a l’Escola Joviat

L’ecologia emocional és l’art de viure amb la gestió de les nostres emocions, pensaments i accions, que ens connecten amb el nostre jo, amb els altres i amb el món, tres planetes que necessitem cuidar perquè ens hi juguem la vida!

Sabem que les emocions són onades que van i venen, que es relacionen amb altres onades entrellaçant vides i creant mars d’històries. Som responsables d’aquestes històries i de tots els relats que se’n deriven i així, en prenem consciència sortint del victimisme.

Els vincles i les relacions que tenim les persones són com els wifis per on circula tota l’energia i la informació dels microclimes dels propis territoris. El model d’ecologia emocional treballa per arribar a ser persones CAPA -persones més Creatives (amb energia que construeixi), Amoroses (amb cura dels vincles), Pacífiques (amb climes de calma i lentitud) i Autònomes (amb un camí de confiança i valors)-.

En aquest curs hem après a jugar una mica més amb les paraules i els símbols que ens defineixen. Ens hem donat permís per fer-nos pessigolles al cor i per acariciar-nos l’ànima i, ens hem deixat mirar i escoltar i ens hem emocionat al compartir-ho.

La nostra vida és la nostra obra d’art! Mostrem-la al món amb tota la seva bellesa!

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading