Conferència Dra. Rosa Casafont · DJ 27 de setembre a les 19 h

“Educar-nos per Educar des del Valor”

En la conferència podrem fonamentar des de la Neurociència les característiques de la nostra ment, del procés d’aprenentatge i descobrir com creem una o altra realitat en funció de com construïm el pensament, per influir en l’entorn des del “valor”.

La qualitat del nostre pensament determina l’actitud a través de la qual afrontem la vida i determina la capacitat de gaudir o patir-ne el resultat.

Si vols confirmar, que tens la possibilitat d’afrontar les incerteses amb el màxim potencial, no et pots perdre aquesta trobada, gaudirem de l’experiència!

Dra. Rosa Casafont: Professional de la salut i compromesa amb l’educació, el seu exercici professional passa per portar als diferents àmbits d’activitat la Neurociència aplicada. Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la UAB, Màster en Neurociències i Màster en Salut Laboral per la UB. Estudis superiors de música i estudis de direcció PPD a ESADE.

Formadora en l’àmbit sanitari i educatiu. Part de l’equip formatiu de diferents Màsters i Postgraus. Autora dels llibres: “Viatge al teu cervell”, “L’art de transformar la teva ment” i “Viatge al teu cervell emocional” i coautora d’altres llibres.

CONFERÈNCIA GRATUÏTA (places limitades). Reserva la teva plaça aquí

Publicat dins de

SUBSCRIU-TE

Deixa la teva adreça de correu i cada vegada que fem un apunt t’avisarem
Loading